Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen körmökről (méret, szín) ?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szóval ott kezdeném, hogy sokáig körmöshöz jártam, erősitett gél lakk volt rajtuk, de már szerintem magukhoz tértek a körmeim a sok reszelés után.

Hát tudom, hogy nem egyforma sem méretre, sem formára 😊

Szerintetek nagyon igénytelen, ha valakinek ekkorák a körmei? És hogy ilyen kicsi, sötét szinnel kiemelni?

Amúgy soha nem birtam elviselni az ujjbegynél nagyobb körmöket, elkezdtem piszkálni, reszelni, a körmös meg jól leszidott 😊

Remélem, meg lehet nyitni...

[link]

[link]

2023. okt. 30. 20:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
61%

Hmm az ilyen glitteres textúra az úgy jó, ha van rajta egy áttetszõ réteg amitõl szép egyenletes.

Pl:

[link]

Vagy ha matt, akkor az, de legyen egyenletes, nem huplis

[link]

Így magában engem csiszolópapírra emlékeztet.

2023. okt. 31. 00:59
 12/26 A kérdező kommentje:

11- es: a lakktól a köröm teteje is csiszolópapir. Ilyen fajta 😉

9-es: nem a színárnyalat a lényeg, hanem a sötét színek. Tehát sötétkéktől kezdve, bordón át a feketéig. A többi színt a fantáziádra bízom, van még pár sötét szín 😉

2023. okt. 31. 08:24
 13/26 anonim ***** válasza:
81%

"a lakktól a köröm teteje is csiszolópapir. Ilyen fajta 😉"

Pedig nem kellene neki ilyenneo lenni, erre kell egy topcoat.

2023. okt. 31. 15:47
 14/26 A kérdező kommentje:
Mint írtam, nem a lakk stílusa, hatása érdekel. Ha az érdekel, mire hasonlít, majd kiírom másik kérdésben 😀
2023. okt. 31. 16:22
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Én kifejezetten a rövid körmöket szeretem, szóval azzal nincs baj. De ez a lakk tényleg ronda. Normális sötét lakkok persze mehetnének de ez tényleg olyan mint valami csiszolópapír.
2023. okt. 31. 20:42
 16/26 A kérdező kommentje:

😊😊😊

[link]

[link]

2023. nov. 1. 17:07
 17/26 anonim ***** válasza:
55%
Katasztrófa.
2023. nov. 2. 08:26
 18/26 A kérdező kommentje:
Katasztrófa.. na muti, a tiéd milyen 😂
2023. nov. 2. 09:41
 19/26 anonim ***** válasza:
55%

Minek kérdezel véleményt, ha nem tetszik a válasz ?

Nem szép sem a formája, sem a festés rajta. Olyan, mintha egy 12 éves gyerek keze lenne, ennyi.

2023. nov. 2. 12:12
 20/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm, természetesen elfogadom más véleményét, azért irtam ki a kérdést, Miss tökéletes 😀
2023. nov. 2. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!