Mit gondoltok ezekről a körmökről? Képpel
Figyelt kérdés
Ezeket én csináltam de nem tom hogy jól állnának-e szerintetek? Szerintetek melyik a legjobb?
2013. okt. 16. 16:29
1/12 ~zsozso~ válasza:
elso az jo a masik ketto rondan van megcsinalva. es csunya a koromagyad!
2/12 A kérdező kommentje:
bocs hogy nem tudom magamnak levágni a bőrt a körömágyam körül 15/L de köszi a véleményt
2013. okt. 16. 16:35
3/12 anonim válasza:
Nekem a második tetszik, az első kevésbé. Bár ez szerintem korfüggő. Én 25 éves vagyok.
5/12 Lipton18 válasza:
Nekem is a 2. tetszik inkább.
7/12 anonim válasza:
Tetszik mindegyik, de egy kicsit hosszabb körmön jobban mutatna :D
8/12 Je Veux válasza:
Semmi baj nincs azzal a körömággyal. Én pl. még soha az életben nem vágtam le, manikűrösnél pedig nem voltam, aki megtette volna. Figyelek lakkozásnál, hogy ne kenjem össze, mert az nem szép.
Ami a körmöket illeti. A második az szebben van megcsinálva, az első szerintem nagyon rossz. Úgy általában pedig nem tetszenek az ilyenek, mert nem az én stílusom. Ha hozzád illik, akkor nyugodtan csinálj ilyeneket, de több időt szánj rá, hogy szebb legyen.
A csíkossal pedig vigyázz, rövidebbnek tűnik tőle a köröm, a tied pedig eleve nem túl hosszú.
9/12 anonim válasza:
A minták tetszenek, de sajnos csúnyán van megcsinálva.
10/12 anonim válasza:
Nekem a 2. tetszik, az első rondán van megcsinálva. Határozottabb, egyforma vastagságú vonalakat húzz legközelebb és a körömlakk mennyiségére vigyázz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!