Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Férfiként gond ha női parfümök...

Férfiként gond ha női parfümöket használok?

Figyelt kérdés
Mivel azt használok és persze állandóan meg is dicsérnek milyen jó a választásom.

2023. szept. 15. 15:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
80%
Marketingfogás, hogy mit címkéznek női és férfi parfümnek.
2023. szept. 15. 18:08
 12/22 anonim ***** válasza:
9%

Aham, persze, milyen jó lenne egy férfin érezni egy rózsa, ibolya, vagy édeskés vattacukor illatot..🤣🤦

Komolyan, ti az agyatokat is szoktátok néha használni gondolkodásra? 🤔

2023. szept. 15. 18:44
 13/22 Metionin ***** válasza:
84%

12. Van egy csomó férfi parfüm, ami tartalmaz vanília, rózsa és hasonló illatjegyeket.

Kérdező, használd azt, ami neked bejön. Nekem is van férfi parfümöm és páromnak is női. Van pár üveg, amit közösen használunk. Az illat az illat, nincs neme. Egyébként is a bőrkémiától függ, kin milyen lesz egy illat, olyan még sosem volt, hogy rajtam és a páromon egyforma lett volna ugyanaz a parfüm függetlenül attól, hogy mi volt ráírva.

Ugyanúgy mint a tusfürdőknél is, a férfiaknak szánt csupa citrus, menta meg ilyenek, csóri páromnak a könyökén jön ki és vesz inkább nőit, főleg télen.

2023. szept. 15. 19:16
 14/22 anonim ***** válasza:
86%

12

Minden modern férfi parfüm émelyítően édes, gyümölcsös, vanilíás, meg a virágos is elég gyakori. A rózsa éppen soha nem is volt kimondottan női illatjegy. Még rég túlhaladtunk azon hogy minden férfi parfüm borotvahab szagú.

2023. szept. 16. 05:24
 15/22 anonim ***** válasza:
40%

A hozzáértők valóban azt szokták mondani, hogy csak illat van, annak nincs neme.

Ugyanakkor az itt ellenkezőnek is igaza van abban, hogy ha valamire az emberek már kondicionálva vannak, mint női illat, akkor azt nőiesnek fogják gondolni.

Gondnak persze nem gond, amíg nem szól valaki miatta.

2023. szept. 17. 06:40
 16/22 anonim ***** válasza:
40%

15: nem értek egyet, a szaglás eleve rettentő szubjektív, másrészt a legtöbb ember orra nem annyira kifinomult.

Persze vannak illatok amiknél majdnem mindenki egyetértene h ffi v női, de van bőven, aminél a körítés befolyásolja a valós érzékelést. Aki ragaszkodik ahhoz, h vannak ffi meg női illatok és pont, az nem ért a parfümökhöz.

2023. szept. 17. 15:33
 17/22 anonim ***** válasza:
84%

Pont a közelmúltban szagoltam olyan női parfümöt, aminek szinte teljesen olyan illata volt, mint az egyik férfi illatnak felcímkézett Old Spice dezodornak.

Az a helyzet, hogy már a luxusmárkák is niche piacról lopnak ötleteket, ahol csak a parfümök elenyésző százalékáról kiáltják ki, hogy “egyértelműen férfi”, “egyértelműen női”, mert a legtöbb darab uniszex.

A celebek, alsó polcos gyártók pedig a luxus darabokat másolják le olcsó összetevőkből, így dupla-tripla koppintásokról beszélünk.

Egyébként a ‘60-‘70-‘80-as években minden valamire való rocksztár férfi viselt női parfümöket.

Szóval, igen: ha bármi beindít férfiakon, az a rózsa, pillecukor, gyümölcsök.

Sokkal eredetibb és szexibb, mint amikor némely csórika pasi csak azért emeli le a legkommerszebb kanszagot, mert “hallotta egy reklámban, hogy jó”.

2023. szept. 17. 16:21
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

ma 15:33

"Persze vannak illatok amiknél majdnem mindenki egyetértene h ffi v női"

Tehát akkor mégis egyetértesz :)

2023. szept. 17. 18:21
 19/22 anonim ***** válasza:
67%
Olyat vegyel,ami neked tetszik!! En is ezt teszem.
2023. szept. 17. 22:15
 20/22 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem alapból hülyeség, hogy rá van írva az ilyesmire, hogy női vagy férfi. Ez csak az emberek több évnyi kondicionálása arra, hogy xy illat férfias, yz meg nőies, holott ezek az illatok alapból nem "természetesek", mármint magadtól nincs mit tom én, rózsa, meg basic borotvahab illata semmilyen nemnek, akkor miért férfi meg női az az illat, amit külső forrásból kensz magadra?

Szóval szerintem nem gáz.

Én mondjuk nőként használok férfinak címkézett dezodort, mert az vált be. Igazából az illatát se érezni, ha nem közvetlenül a hónaljamba szagolva szaglászom. Ehhez képest nekem anyám mélységesen fel van háborodva, amikor meglátja a csomagolást, hogy az egy férfi dezodor... Sőt, még akkor is, ha egy uniszex vagy kifejezetten női dezodornak sötét a csomagolása. Holott ő sem érzi a "férfi" szagot.

2023. szept. 23. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!