Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fültágításnál ez gond?

Fültágításnál ez gond?

Figyelt kérdés
A fülbevaló lyuk elég közel van az arcomhoz, nem pontosan a fülcimpa közepén. Ez gond lehet a fültágításnál vagy sem?

#fültágító #fülbevaló #fültágításnál
2018. okt. 8. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Furcsa kérdés... Lesz hely, ahol tud tágulni a lyuk?

Mert ha nem, iszonyat hülyén fog kinézni

(12mm-esem van)

2018. okt. 8. 17:56
 2/4 A kérdező kommentje:

Én 9mm-est szeretnék, szerintem az még belefér.

Köszi a választ!

2018. okt. 8. 18:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Úgyis látni fogod, hogy meddig tágíthatod, szerintem egy centiig biztos elmehetsz vele így is. Nekem 2 centis a fülem, de jó helyen volt a lyuk, és még mindig nem ér hozzá az ékszer az arcomhoz. Vagy esetleg elmehetsz kimondottan ilyesmivel foglalkozó emberhez, és felvágathatod, azt kifelé irányba fogja csinálni (bár szerintem elég pocsék dolog vágva tágítani, nehezen is gyógyul, én nem merném bevállalni).
2018. okt. 8. 23:43
 4/4 anonim ***** válasza:
majd láthatod, nekem is elég közel van. kicsit el fog állni a fejedtől a füled, ha mondjuk olyan 30mm-ig mész.
2018. okt. 16. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!