Van valami gond, vagy normális ez?
Figyelt kérdés
Kb egy hónapja lett fülpiercingem. Folyamatosan gyulladt be és gennyesedett, most egy ideje ilyen szempontból minden oké vele. Kezelgetem, kenegetem. Viszont, egy ideje féltem mozgatni, nehogy megint begyulladjon. Most meg nem mozdul meg egyáltalán. Nem tudom mit tegyek. Előre is köszi a segítséget.2019. jún. 7. 19:55
1/3 anonim válasza:
Gondolom a gennyesedés alatt nem nagyon szeretted mozgatni, és most benőtte a lyukat, ameddig tudta. Ha úgy vesszük ez normális.
2/3 anonim válasza:
Semmikepp se normalis hogy nem mozog.... roosszul kezelted amig gyulladt volt gondolom a belseje is tiszta szaradt genny lehet igy
3/3 A kérdező kommentje:
Mit tudok tenni?
2019. jún. 8. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!