Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire éri meg mystery...

Mennyire éri meg mystery boxot rendelni PinkPandáról?

Figyelt kérdés

Mostanában minden platformon ezt az oldalt hozza be, és őszintén szólva nagyon szeretem az ilyen titkos dobozos szarságokat:D

És nagyon csábító , hogy 3k- ért egy 13k-s ajándékcsomagot kapsz .

Ez mennyire reális ? És milyen minőségű dolgok szoktak benne lenni?

Illetve aki rendelt mar , mindig eredeti sminkeket adtak ? A notinorol hallottam már rosszakat ..

Vagy ha valaki mostanában rendelt valaki titkos dobozt akkor szívesen meghallgatnám hogy mi volt benne!:)

Köszönöm a segítséget előre is .

Puszi

2023. júl. 8. 02:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egyszer rendeltem egyszer ilyen boxot, amúgy nekem is jó cuccok voltak benne, kivéve 1-2 dolgot, azokat odaadtam a húgomnak, anyukámnak, mert én nem, de ők hasznát tudták venni.

A rendelés utáni emailben (asszem a számla volt) amúgy jelezte nekem, hogy mi lesz benne, le volt írva a termékek neve betűről betűre, utána is néztem kíváncsiságból egyesével, hogy tényleg 40 valahány ezerre jönnének-e ki, de még több lenne így összesen.

Szóval annyira nem nagy meglepetés, max megrendeled, megnézed az emailed és ha nem tetszik a box tartalma, simán törlöd a rendelést. 💁‍♀️

jan. 6. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!