Mennyire éri meg mystery boxot rendelni PinkPandáról?
Mostanában minden platformon ezt az oldalt hozza be, és őszintén szólva nagyon szeretem az ilyen titkos dobozos szarságokat:D
És nagyon csábító , hogy 3k- ért egy 13k-s ajándékcsomagot kapsz .
Ez mennyire reális ? És milyen minőségű dolgok szoktak benne lenni?
Illetve aki rendelt mar , mindig eredeti sminkeket adtak ? A notinorol hallottam már rosszakat ..
Vagy ha valaki mostanában rendelt valaki titkos dobozt akkor szívesen meghallgatnám hogy mi volt benne!:)
Köszönöm a segítséget előre is .
Puszi
Egyszer rendeltem egyszer ilyen boxot, amúgy nekem is jó cuccok voltak benne, kivéve 1-2 dolgot, azokat odaadtam a húgomnak, anyukámnak, mert én nem, de ők hasznát tudták venni.
A rendelés utáni emailben (asszem a számla volt) amúgy jelezte nekem, hogy mi lesz benne, le volt írva a termékek neve betűről betűre, utána is néztem kíváncsiságból egyesével, hogy tényleg 40 valahány ezerre jönnének-e ki, de még több lenne így összesen.
Szóval annyira nem nagy meglepetés, max megrendeled, megnézed az emailed és ha nem tetszik a box tartalma, simán törlöd a rendelést. 💁♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!