Mennyire éri meg mystery boxot rendelni PinkPandáról?
Mostanában minden platformon ezt az oldalt hozza be, és őszintén szólva nagyon szeretem az ilyen titkos dobozos szarságokat:D
És nagyon csábító , hogy 3k- ért egy 13k-s ajándékcsomagot kapsz .
Ez mennyire reális ? És milyen minőségű dolgok szoktak benne lenni?
Illetve aki rendelt mar , mindig eredeti sminkeket adtak ? A notinorol hallottam már rosszakat ..
Vagy ha valaki mostanában rendelt valaki titkos dobozt akkor szívesen meghallgatnám hogy mi volt benne!:)
Köszönöm a segítséget előre is .
Puszi
Hát én ilyet nem látok, csak olyat, hogy 13-ért kapsz 32 ezer értékű terméket.
Dehogy fizetnék 13 rugót olyan cuccokra, amiből lehet hogy semmi se jó.
Az ilyen csomagok a raktárban ragadt cuccok kiszórasára vannak.
Csak nekik jó, hogy megszabadulhatnak a termékektől, amik senkinek sem kellenek.
Nem annyira, mert valószínűleg a nagy részére semmi szükséged nem lenne és max kipróbálod, aztán csak ott fog állni. Az ilyen boxokba mindig azokat szokták belerakni, amiből túl sok maradt rajtuk, nem veszik eléggé az emberek. Akár azért, mert a termék nem olyan jó, akár azért, mert a színe nem túl népszerű.
Ha megér neked 3000 Ft-ot csak a meglepetéssel járó izgalom, akkor próbáld ki, ha mázlid van lesz is benne legalább 1-2 dolog, ami valóban tetszik, de ne legyenek magasak az elvárásaid.
Köszönöm a segítséget, végül megrendeltem .
Majd irok ha kíváncsiak vagytok rà, hogy mi volt benne .:)
Remelem nem csak ilyen szarok lesznek benne, bár már nem annyira remenykedek lol
Mi volt benne?
Aki igazán szeret sminkelni, és szokott is!, annak megérheti, pl. én kaptam már így csúcsminőségű palettát, bőrápolási termékeket, és mindent használok.
Huuu , mist nagyon szuper dolgok voltak benne .:D
Egy revolut paletta ami gyönyörű, egy highliter amit amúgy is szerettem volna venni, illetve kettő gyönyörű ruzs <3
Szóval nekem megérte , de pl barátnőm maszkokat kapott meg arcpermetet..szóval tényleg elég lutri :/
Mármint nyilván az is, hozy neked épp mire van szükséged .
Ha nekem ilyenek kellettek volna , én annak is örültem volna !<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!