Amikor óriási akciók vannak pinkpandán, amelyek tényleg megérik alapesetben nagyon, de rengeteg rúzsom van amúgy is használatban, mit javasolnátok, mi a "helyes"? :)
Figyelt kérdés
Az a típus vagyok, akinek az arca nagyon elbírja a rúzst, nagyon igényli is a sötét haj, kontrasztos fehér bőr típusom, anélkül sápadtnak is nézek ki, szóval igazi hatalmas rúzsfelhasználó vagyok, mindig, minden nap használok naponta többször rúzst. A sminkpazarlás ellen vagyok alapvetően, mindent igyekszem teljesen elhasználni. Azonban mostanra felgyülemlett tényleg sok rúzs, ilyenkor "pazarlás" betárazni a jövőre, és túlzás ennyit költeni egyszerre?2021. jún. 24. 15:52
1/1 Metionin válasza:
Elméletileg pazarlás, én hasonlóképpen vagyok, sötét haj, fehér bőr, színtelen száj, rúzs kell mindennap különben betegnek nézek ki. Én úgy szoktam, hogy ha épp sok összegyűlt (mint most a karantén alatt nem használtam a tekerősöket csak a mattokat ami maszkálló) akkor nem veszek amíg el nem fogyasztom legalább a felét. néha elgondolkodom, hogy miért nem gyártanak mini rúzsokat, főleg a különlegesebb színekből amit sokan nem mernek hétköznap felkenni. Nem romlana rá az emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!