Lányok asszonyok, miért hordtok légyszem napszemüveget? Kicsi vékony archoz óriási szemüvegeket vesztek fel, úgy néztek ki benne mint egy légy!
Figyelt kérdés
2018. jún. 16. 15:03
1/11 anonim válasza:
Van akinek ez tetszik. Izlések és pofonok.
2/11 anonim válasza:
Valakinek ez tetszik és szerintem sokaknak jól is áll. Én mindig kifejezetten minél nagyobb napszemüveget keresek, mert a többi idétlenül néz ki rajtam, mert túl kicsi az arcomhoz, a fejemhez, de mondjuk nekem nincs is kicsi, vékony arcom.
3/11 anonim válasza:
Én nem hordok...😄 Nekem a macskaszem, illetve a wayfarer fazonok jobban tetszenek, és jobban is állnak.
4/11 A kérdező kommentje:
Addig nem baj ha maga a szemüveg tetszik, csak nem mindenkinek áll jól. A hosszúkás vékony arcúaknak inkább félelmetes néha:)
2018. jún. 16. 19:35
5/11 anonim válasza:
És mekkora a trauma, ami ér, ha olyan embereket látsz, akik szerinted nem fejüknek megfelelő szemüveget hordanak? Aludni, enni tudsz rendesen?
6/11 A kérdező kommentje:
Utcsó köszi az érdeklődést minden rendben. Csak gondoltam valaki szóljon nekik hátha nincs otthon tükör.
2018. jún. 17. 07:09
7/11 anonim válasza:
Még mindig ízlések, és pofonok. Ha nekik ez tetszik, akkor ez tetszik. Nem a te ízlésed szerint kell kinéznie az embereknek.
8/11 A kérdező kommentje:
Na láttunk már eléggé elcseszett ruhákat és kiegészítőket, ahol az nagyon tetszett a tulajnak, aztán
.....
2018. jún. 18. 06:34
9/11 anonim válasza:
Miért, akkor milyen napszemüveget kéne hordani vékony archoz?
10/11 A kérdező kommentje:
Ami kétoldalt nem lóg túl az arcán. És nem 10 centi magas.
2018. jún. 23. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!