Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért számít a nőknek?

Miért számít a nőknek?

Figyelt kérdés
Miért számít a nőknek a köröm? Miért érzik jobban magukat amiatt, hogy megcsináltatták a körmüket? Többször mondták, hogy "ez róluk szól", és "ez egy tökéletes én idő", de nem értem miért. Kérem szépen elmagyarázná valaki?

2023. jún. 18. 19:50
1 2
 11/19 NTBS ***** válasza:
61%
Mert látható.
2023. jún. 19. 08:04
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én az ellenoldalt képviselem: egyszerűen nem tudom elviselni a körmömön még a lakkot se, de igazából nem is baj, mert természetesen erős, ápolt és szép alakú körmöt dobott a gép.
2023. jún. 19. 09:18
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem számít, hogy te mit tartasz szépnek. Ha kiakarjuk lakkozni a körmünket, akkor kifogjuk. Mindenki magának akar megfelelni.
2023. jún. 19. 13:45
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Felvidít a szép holmi. Nekem ugyan nem tetszik a csiricsáré mű vmi ami rá van sütve a körömre, de van, akinek ez okoz örömet hogy szép a körme, másnak meg a szép cipő, új frizura. Lényeg, hogy szebb lesz tőle szerinte és jobban érzi magát.

Én lakkozni szoktam néha, nyáron lábon is, de inkább alkalomra, hétköznapra csak színtelennel, 1-2 mm plusz hosszt hagyok.

2023. jún. 19. 20:26
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Én pl nem szeretem. Fura érzés magamon. Nem is tartom szépnek és pláne nem gondolom hogy valaki ettől igényesebb. Amikor volt kB két hét alatt gusztustalanra lenőtt mert gyorsan nő a körmöm. Nekem nincs ennyi pénzem és időm. Utóbbit sajnálom is ott a körmösnél elcseszni. Akkor inkább elmegyek szempillat csinaltatni, kinek mi.

Plusz most masszőrnek tanulok, úgyhogy nem is lehetne csak tövig levágott körmöm.

2023. jún. 20. 07:06
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl a gél lakkos nagy körmök nem tetszenek. Undorítónak tartom azt is, hogy megreszelik az igazi köröm felületét.

Általában ezek a méteres karmok cigukon szoktak lenni, meg a kitartott pitsákon.

Mikor meglátom valakin ezeket a sas karmokat, rögtön arra gondolok hogy "na ez is egy ingyenélő parazita".

2023. jún. 20. 08:03
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Evekig mukormom volt,voltam vagy 6 kormosnel es utaltam.Leulni egy szekbe es eroltetett beszelgeteseket vegignyomni az elejen,utana hiaba lettunk joba en untam akkor is.Mellesleg eleg draga lett lett,utana 1 evig itthon is csinaltam,de most mar nincs mukormom.Nem fer bele az idombe,sok penz es feleslegesnek tartom,nem ragom szepen meg van reszelve.
2023. jún. 20. 08:36
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Én sose voltam az a köröm mániás fajta lány.

Nekem a természetes körmöm is megnő müköröm nagyságúra és szép francia szerü.

Igaz mostanában hogy elhanyagoltam elégé gyenge lett és törik így vitamin kúrával, meg egyebekel erősitenem :)

Imádom az ápolt hatású nude körómlakokkal megcsinálni, nekem enyi bőven elég, mint hogy 30 ezreket el hagyjak egy körmösnél, ráadásul egynéhány köröm borzasztóan néz ki túl hosszú, nagyon csicsás, izléstelen. No meg időpontot kérni meg egyeztetni amikor elkezd lenőni stb túl sok vele a macera magamnak is tudom itthon ápolni meg megcsinálni.

2023. jún. 20. 13:57
 19/19 anonim ***** válasza:
78%

#2 leírtad a varázsszót: szerinted.

Szerintem meg (magamon) szebb egy nude-ra lakkozott köröm. Másnak meg a tűzvörös tetszik. (Ha nem kopna 1 nap után akkor nekem is az tetszene 😅)

2023. jún. 20. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!