Nincs két egyforma smink, akkor miért kell próbasmink?
Nem értem ezt a próbasmink dolgot. Én pl sosem tudtam két teljesen egyforma sminket csinálni... :D
Vagy az illető felméri h a szolgáltató tud e egyáltalán sminkelni?
Igazából azért szerintem főleg esküvőnél, meg ilyennél azért a próbasmink fontos. Mármint képzeljük el, hogy itt az esküvőnk napja, elmegyünk egy sminkeshez, és nagyon elrontja a sminket, mert nem is tud sminkelni. (Oké, manapság a legtöbben néznek a neten véleményt, mielőtt elmennek valakihez, de azért mind tudjuk, hogy a legtöbb helyről, akár legyen szó étteremről, akár orvosról, mindenkiről vannak a neten negatív és pozitív vélemények is) Szóval na, azért az ilyen jeles napokon rizikós egy ismeretlen sminkeshez menni, mert kitudja, hogy mit fogsz kapni eredményül, lehet nem ér fel a te elvárásaidnak.
Illetve szerintem az is, hogy próbasminknél kiderülhet, ha esetleg mégsem tetszik neked az a smink (a színkombinációk a szemhéjpúdernél esetleg), amit te gondoltál, és akkor legalább ezt előre megtudod, hogy a valóságban mégsem annyira bejövős neked, és a rendes alkalomra majd nem pont olyat kérsz, hanem egy kicsit változtattok rajta, hogy jobban tetsszen neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!