Kipróbálnátok anime cosplay makeup sminket (legalább egyszer) lányok?
Figyelt kérdés
Tehát hogy megcsinálod magad olyanra hogy úgy nézzen ki az arcod mint egy anime karakter.
Ilyesmire gondoltam:
https://www.youtube.com/watch?v=YdxrSxLyK88
Valaki próbált már ki ilyet?
2023. máj. 9. 20:00
A kérdező szavazást indított:
Igen kipróbálnám
Inkább nem
Kipróbáltam tetszett
Kipróbáltam nem tetszett
17 szavazat
1/3 anonim válasza:
Cosplayhez persze, csináltam, hétköznap nem sminkelek.
2/3 anonim válasza:
A linkelt videó gyakorlatilag semmi extra, egy normál koreai smink is akár tud így kinézni (és itt szót ejthetnénk a toxikus koreai standard-ekről, de gondolom férfiként ez téged nem érdekel).
A szem smink az szimplán erősebb, de ilyent is lehet látni a mindennapokban normál nőkön. A száj pedig sajnos szinte csak koreai-japán lányokon néz ki jól, európai nőkön ez úgy áll mintha elkenődött volna a rúzs.
3/3 anonim válasza:
Ha valaki megcsinálja nekem, akkor persze. De nekem ehhez sem megfelelő smink felszerelésem, sem elég türelmem nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!