Hol érdemes színes kontaktlencsét rendelni? Megbizható amit aliexpress-ről rendelek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék már valakit nagyon régóta le cosplayelni honnan érdemes színes kontaktlencsét rendelni?2021. jún. 14. 17:17
1/3 anonim válasza:
én sok dolgot rendelek és rendeltem aliról. de ezt nem kockáztatnám meg, hogy egy érzékyeny szervembe egy olyab tárgyat helyezzek amiről nem tudni hol és ki készít. rendelkezik-e a hely ahol gyártják a legalabvetőbb higiéniai feltételekkel, stb...
2/3 anonim válasza:
dettó....
menj be egy normális optikushoz aki ad neked olyant amiben meg is bízhatsz
én látássérült vagyok, így a munkalehetőségek kb 90%-a kiesett... nagyon sok olyan dolog van amit nem csinálhatok, nem tudok csinálni. Ne akarj ilyen lenni! főleg ne úgy, hogy veszel valami 0.99 dolláros vackot és azt a szemedbe teszed.
ez kb akkora marhaság mint amit a Dzsimi csinált....
3/3 anonim válasza:
Először optikushoz kell menni, hogy tudd milyen a szemed íve. Utána lehet rendelni. Aliexpressről inkább ne
Ezek sokkal megbízhatóbbak (igaz drágábbak)
Még igazándiból én se rendeltem kontaktlencsét (de szeretnék) de rengeteg ismertebb cosplayertől hallom hogy jók
Remélem tudtam segíteni! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!