Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ballagásra nincs kedvem...

Ballagásra nincs kedvem sminkelni, az nagy baj?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon lusta vagyok mindenhez, főleg a sminket a végén lemosni este. Szőrtelenítést se volt kedvem megcsinálni, de arra nagy nehezen rászántam magam. Régen más voltam, mindig volt mindenhez kedvem.

2023. máj. 5. 10:58
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Én semmilyen eseményre sem sminkelek, mégis tudok csinosan kinézni. Nem ezen múlik.
2023. máj. 5. 11:06
 2/7 A kérdező kommentje:
De én imádom a sminket csak sajnos lusta vagyok. Műszempilla az talán jó megoldás.
2023. máj. 5. 11:08
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Annyira lusta vagy, hogy 10 percet sem tudsz rászánni?
2023. máj. 5. 11:16
 4/7 A kérdező kommentje:
A smink lemosását nem szeretem nem bírom még a látványát se ahogy a smink lefolyik az arcomon.
2023. máj. 5. 11:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A smink lemosása? Az sminklemosóval 1 perc, körülbelül... Vegyél ilyen krémes állagút, az a legjobb.
2023. máj. 5. 11:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha készülnek rólad képek, akkor azon gondolkozz el, hogy milyen képeket szeretnél látni magadról, ha valamikor visszanézed őket (a képek örök emlékek).

Ha nem zavar hogy smink nélkül fényképeznek, akkor ne sminkelj! Ennyi.

2023. máj. 5. 11:44
 7/7 anonim válasza:
47%

Ha bugyit sem veszel, minket az sem zavar:DDD

Másrészt nem is értem, hogy teljesen hibátlan arcbőrre, mi a túrónak vakolat...., majd 50 évesen lehet fugázni a redőket;)

2023. máj. 5. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!