Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Félcipő, loafer csak nekem...

Félcipő, loafer csak nekem nem fogja a bokám? Hogyan tudnám hordani?

Figyelt kérdés
Vannak ruháim,amikhez csak bokacipő/loafer illene, viszont azt tapasztaltam, hogy ezek egyáltalán nem fogják meg a bokám és lötyögnek rajtam. ( Főleg a jobb lábamon, sajnos azzal ortopéd problémám is van) Hogyan tudnám mégis viselni őket? Jó ötlet esetleg eggyel kisebb méretet venni?

2023. máj. 8. 21:09
 1/2 anonim ***** válasza:
86%
Persze, hogy nem fogja a bokádat, mert nem ér el odáig. Egy balerina sosem lesz olyan, mint egy sportcipő vagy egy csizma. De ha jó a méret és nem csak hosszra, de szélességre is, akkor nem kéne, hogy lötyögjön. Túl kicsit ne vegyél, mert kényelmetlen lesz. Próbálgass, biztos lesz, ami jobban illeszkedik minden irányból.
2023. máj. 8. 21:15
 2/2 anonim ***** válasza:
66%
Hát ha lötyög, akkor lehet hogy túl nagyot vettél, és jobb lenne eggyel kisebb.
2023. máj. 8. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!