Félcipő, loafer csak nekem nem fogja a bokám? Hogyan tudnám hordani?
Figyelt kérdés
Vannak ruháim,amikhez csak bokacipő/loafer illene, viszont azt tapasztaltam, hogy ezek egyáltalán nem fogják meg a bokám és lötyögnek rajtam. ( Főleg a jobb lábamon, sajnos azzal ortopéd problémám is van) Hogyan tudnám mégis viselni őket? Jó ötlet esetleg eggyel kisebb méretet venni?2023. máj. 8. 21:09
1/2 anonim válasza:
Persze, hogy nem fogja a bokádat, mert nem ér el odáig. Egy balerina sosem lesz olyan, mint egy sportcipő vagy egy csizma. De ha jó a méret és nem csak hosszra, de szélességre is, akkor nem kéne, hogy lötyögjön. Túl kicsit ne vegyél, mert kényelmetlen lesz. Próbálgass, biztos lesz, ami jobban illeszkedik minden irányból.
2/2 anonim válasza:
Hát ha lötyög, akkor lehet hogy túl nagyot vettél, és jobb lenne eggyel kisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!