Cipő nagyon töri a lábam - mi segíthet?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Műbőr loaferről van szó, már nem mondanám újnak, legalább 5x volt rajtam de az összes alkalommal véresre törte a sarkam. A cipő pont a méretem, de a sarkánál nagyon kemény anyagból van. Már próbáltam bele tenni szilikon tapadós sarokvédőt, de az sem segített.
Lenne tippetek? Nem tudom mi segítene, eddig még sose volt ilyen, hogy ennyi ideig feltörné a lábam bármi is.
Tisztázás kedvéért ilyen a cipő:
2022. okt. 25. 23:06
1/6 anonim válasza:
Sarokemelő és mellé még ruhán keresztül a kalapács vastag részével a belső részét a szélének ütögesd meg.
Kemény lehet a belső varrat ott felül.
2/6 anonim válasza:
Megnyitottam a képet és sokkot kaptam. 🤢🤢🤢 Könyörgöm, mondd, hogy csak vicceltél.
3/6 anonim válasza:
Dobd ki és vegyél egy normálisat
5/6 A kérdező kommentje:
Négyből egy ember bírt a kérdésre válaszolni, kiváló arány
2022. okt. 26. 22:26
6/6 anonim válasza:
senki nem azt kerdezte hogy mit gondoltok a ciporol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!