Nagyon kemény és kirepedezett a sarkam. Sőt az egész lábam. Mivel segithetnék rajta hogy bepuhuljon a bőr?
Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 13:20
1/4 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt, elmentem pedikűröshöz. Kaptam tőle kétféle krémet is, egy Oriflame és egy Gehwol krémet. Mindkettő nagyon jó, az Oriflame olcsóbb, 800 Ft körül van, a Gehwol 2000 körül. Én úgy szoktam, hogy hetente egyszer-kétszer habkővel és radíros tusfürdővel leradírozom a talpam, utána jó vastagon bekenem valamelyik krémmel, ráhúzok egy zoknit, és egész éjjel így marad a lábam. Nekem nagyon sokat segített, főleg ebben a papucsos szezonban, amikor a lapostalpú papucsokba simán belemegy mindenféle kosz meg por.
2/4 anonim válasza:
Első vagyok, egyébként legalább egyszer érdemes lenne elmenned pedikűröshöz, hogy megcsinálja, alaposan lekezelje, utána már magadnak is rendben tudod tartani, persze nem ugyanúgy mint egy pedikűrös, de sokat tudsz rajta segíteni!
3/4 anonim válasza:
Menj pedikűröshöz, utána már magadnak is tudod ápolni.
4/4 anonim válasza:
Az Avonnak van egy olyan kréme ami kifejezetten erre való: 'Foot works'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!