SOS! Letört a hajam, hogy segíthetnék rajta?
Figyelt kérdés
Egy hajfesték miatt tört le:(.
Ilyen volt:
Ilyet lett:
Áááááá...esetleg gondolkodtam póthajon,de nem tudom,mennyire lenne feltűnő,mert csak 15.000-ig tudnék venni,azon túl már nem engedhetem meg magamnak.Amire sikerülne összeszedni 100.000-ret európai hajra,megnőne a hajam.Vissza fog egyáltalán nőni?:(
2010. nov. 20. 11:32
2/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fake..-.-csak 1 normális választ szeretnék
2010. nov. 20. 11:41
3/11 anonim válasza:
semmi különbséget nem látok az iylen volt és az ilyen lett hajad között.Csak a második képen másképp van fésülve.
Olyan érzésem van mintha csak mutogatni akarnád magad :S
4/11 A kérdező kommentje:
A második képen mellig ér a hajam,az elsőn kb derékig.És hát azért eléggé látszik a különbség,főleg élőben.Ha mutogatni szeretném magam,nem itt tenném:).De köszönöm a válaszokat,majd megpróbálok balzsamokkal segíteni rajta és várni,hogy vissza nőjön,mást nem tudok.
2010. nov. 20. 12:01
5/11 anonim válasza:
szép vagy,de ne legyél ennyire k.vás:S a hajadat meg levágni tudod,az iylen samponok nem érnek semmit sajnos:S és ne festegesd hetente másmilyenre...:)
6/11 anonim válasza:
Eszedbe se jutott hogy elmenj egy fodrászhoz és tőle kérj tanácsot?
7/11 anonim válasza:
Mivel letört ( 20 centi?) nem tudsz mit csinálni csak azt hogy megvárod hogy megnőjjön
8/11 anonim válasza:
Bocs, de a második képen sokkal jobb a hajad. örülj neki, hogy letört, így emberi formád lett legalább. Az első képen úgy nézel ki mint valami póthajas, ráadásul semmi fazonja nincs ott a hajadnak.
9/11 anonim válasza:
A második képen, ha látnék valamit a hajadból az jó lenne, de csak az arcodat lehet szinte látni.
10/11 anonim válasza:
Nagyon szép vagy! Mázlis.... Egyébként szerintem így is jó a hajad... ha nagyon szeretnél rajta javítani, akkor menj el fodrászhoz és kérd meg hogy csinálja meg a hajad végét, aztán várd meg míg visszanő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!