Csajok, mi a véleményetek a "loafer" cipőkről? Felvennétek ilyet? (KÉP) Milyen szettel néz ki jól?
2022. máj. 9. 19:58
2/10 anonim válasza:
Nagyon ronda, előbb járnék mezítláb
3/10 anonim válasza:
Ilyen nekem spec nem tetszik. De a "lapos" talpúját szeretem
4/10 anonim válasza:
Ezt semmi szín alatt. De van olyan loafer, amit felvennék, ha feljönne a lábamra. Pl:
7/10 anonim válasza:
Biztos tudnának annyit fizetni érte, hogy felvegyem ezt a förmedvényt, de magamtól sosem. Alapból nem szeretem a loafer cipőket, de amit linkeltél borzasztó.
8/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem illik a stílusomhoz (elegánsabb ruhákhoz, mondjuk egy blézerhez menne, olyan japán iskoláslány stílus), de akinek tetszik, az felőlem hordja nyugodtan. Én személy szerint gyűlölöm az arany fukszokat és semmilyen formában nem vagyok hajlandó hordani őket.
9/10 anonim válasza:
Szerintem ez már túl sok és katasztrofálisan néz ki. De vannak olyanok amik szépek, letisztultabbak, nem ilyen bumszlik.
10/10 anonim válasza:
Ha nem lenne rajta az az arany izé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!