Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen órákról?

Figyelt kérdés
[link]
2023. máj. 8. 01:19
 1/5 anonim ***** válasza:
47%

Ez engem is érdekelne.

Mindenesetre megjegyzendő, hogy a képeken október 31, péntek van, és ez utoljára 2014-ben fordult elő, tehát az óra régi modell, lehet, hogy van ennél újabb, frissebb is?

És, ami főleg érdekelne, ha a gyerek nem hülye (és nem az), akkor ki tudja-e kapcsolni a funkciókat, vagy ez csak általam kikapcsolható? Ő tud hívni engem (vagy a rendőrséget), ha bajban van? A gyerekem 7 éves.

2023. máj. 8. 05:38
 2/5 anonim ***** válasza:
64%

Ami engem zavar, hogy nincs olyan kép, ahol ez az óra egy gyerek kezén lenne fényképezve. Ami képe van, azon szerintem csak odarajzolták. A fénykép alapján kb akkora lehet, mint a régi DZ09-esem, ami még az én kezemen is bumszli, nemhogy egy gyerekén. (Nem is csodálkoznék, ha belül az lenne, csak színes tokban, esetleg kissé jobban felprogramozva.) Eleinte valószínűleg élvezné, hogy ilyenje van, de nem sokáig, plusz az óra is, de akár a gyerek is megsérülhetne, ha ide-oda beakad vele.

Mondjuk a cucc feltételezett kora miatt úgy látom, hogy erősen le van értékelve, ennyiért talán már megér egy próbát. Ha kipróbálod, érdekelnének a fejlemények - nem gyereknek kéne nekem, de ilyen vészgombos karkötőt idősek számára jelenleg kb sehol sem lehet kapni, ez akár helyettesítheti.

2023. máj. 8. 08:26
 3/5 anonim válasza:
100%

Amit leír funkció, szerintem hasznos. Ha valoban működik...

De valóban működik?!

Én belefutottam 2 okosórába is, ami ugyan így le volt akciózva, kihagyhatatlan ajánlat, stb. Aztán úgy megmérte a vérnyomásom/pulzusom, hogy az asztalon volt az óra.

Emelett sztem ezek nagyon rondák. Ki tudja, hogy áll (az általam vett is kb rokoni viszonyba volt azokkal, amiket a képeken mutattak).

Én nem mernék így rendelni. Inkább szanj rá többet, de megbízható helyről vedd.

2023. máj. 8. 08:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a darabot konkrétan nem ismerem, de baromi jó, a fiunknak kisebb korában volt egy egyszerűbb, hasonló, mint ez - most apple watch-a van. Nem olyan törékenyek ezek a dolgok, plusz kell rá venni kijelzővédő fóliát - de rendeset, nem valami gagyit és az remekül véd.

Nagyon klassz h fel tud hívni, ha bármi van - mióta almaórája van, pontosan látom, hogy merre jár. Van, hogy a nagyobb tesóval lemennek játszóterezni - mindig tudom merre vannak és ők is elérnek, én is őket. (Most 9 éves, 6 évesen kapta az elsőt)

2023. máj. 8. 08:49
 5/5 anonim válasza:
56%
Hány éves gyereknek? Az elsős gyerekem sulijában van egy másodikos kislány, aki kapott, és akivel jóban van a gyerekem. Egy hét után elhagyta, mert tesire le kellett vennie, végül aztán nagy nehezen meglett. Attól függ, mennyi idős a gyerek, én alsósnak még nem adnék.
2023. máj. 8. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!