Mi a vèlemènyetek a Laco pilóta órákról? Mennyire megbízhatóak ès mennyire érik meg az árukat?
Figyelt kérdés
2022. aug. 18. 08:42
1/7 anonim válasza:
Megéri, minőségi, de idehaza nem értéktartó, és kevesen ismerik.
2/7 A kérdező kommentje:
És szerinted melyik a jobb a japán, vagy a svàjci szerkezetes? Àllítólag a japán szerkezetek megbízhatóbbak, mint a svàjci eta vagy selita.
2022. aug. 18. 21:39
3/7 anonim válasza:
2
Nem mondanám megbízhatóbbnak viszont a svájci semmiféleképp nem éri meg a felárat. Kivéve ha menőzni akarsz bár aki nem ért hozzá az lekakilja aki meg ért hozzá tudja hogy egy alap eta meg sellita azért nem egy nagy durranás.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem villogni akarok, leszarom kinek mi a menő. Én órakedvelő vagyok,és a minősègi szép órâkat szeretem. Ezért is kérdezem, hogy melyiket ajánlod.
2022. aug. 19. 15:00
5/7 anonim válasza:
Szerintem a japán szerkezet is bőven jó. Praktikusabb is: olcsóbb szervizelni meg cserélni is.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen, a segìtséget. Akkor szerintem a japán szerkezetest veszem.
2022. aug. 19. 15:16
7/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem van egy Laco órám és egyszerűen fantasztikus. Igaz ez csak a 130000ft-os kategória, de a szíjtól mezdve a szerkezetig minden kiváló ár-érték aránnyal bír. Biztos, hogy 3 éven belül beszerzek egy legalább 1000 euro körüli Laco-t is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!