Kinek mi a véleménye az iskolai testnevelés órákról?
Ismerősöm tengernél nyaralt. Bénán próbálkozott a deszkával. Nagy hullámnál fejjel előre érkezett a talajra. A begyakorolt tigrisbukfencnek köszönhette, hogy nem törte ki a nyakát, mert gondolkodni már nem volt ideje.
Biztos olyan felesleges minden, amit tanulunk?
A hüvelykujjad ki van képezve a mobilon, a tested többi részére is érdemes néha időt szánni!
Felesleges időpocsékolás.
Aki akar sportolni (én pl) az sportol, aki nem az nem. Nem kell erőltetni.
3-as teljesen egyetértek veled!
(És az előző válaszom az első válaszolónak írtam)
Szerintem is felesleges sok dolog.. ráerőltetik a gyerekekre, aztán amikor nem megy valakinek elsőre/sokadjára az adott feladat, ott ég a feje a többi előtt.. Legközelebb meg már undorral megy be órára stb stb.
Aki versenyszerűen akar ilyesmiket csinálni, az úgyis ezt csinálja saját magától, aki meg nem akar arra ne erőltessék.. ugyanígy a sportokkal..
Aki meg utálja a sportokat azzal nem fogják megkedveltetni azzal, hogy pl. kötelezővé teszik.. inkább ellenkezőleg.
*Egyébként meg tökre önbizalom-romboló tudhat lenni, ha pl ott látja az ember az ellenőrzőjében, és ő tudja, hogy igyekszik, de ennek ellenére ő tele van kettesekkel.
Egyszer valami iskolai kérdésnél írtam valami ilyesmit, hogy nem kellenének tesiből pl jegyek, hanem "megfelelt",és "nem felelt meg", és akkor csak aki meg se próbálja az kapna nem felelt meg -et, és akkor nemtom , hogy mit írtam, szerintem akkor se kéne, akkor se lenne, akor se kéne hogy legyen retorzió; tehát ugyanúgy meehtne tovább. De amúgy úgy egyébként mutatóba, érdekesség képpen pl esetleg meg lehet nekik mutatni a szekrényugrást, meg a magasugrást, de ezt az értékelősdit el kéne felejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!