Jó drogériás alapozó, korrektor?
Ha a tartassal van problemad (lepereg, elcsuszik stb), akkor nem feltetlenul az alapozoval lehet a baj. Nekem is volt sok ilyesmi problemam es hallottam egy modszerrol ami nagyon jol bevalt. Nagyon fontos sminkeles elott hidratalni, majd egy hidratalo primer utan alapozok (krem), majd fixalo spray. Utana kontur, korrektor. Fixalo spray. Utana a tobbi (blush, eyeliner, szemoldok, bronzer). A vegen fixalo puderral vegzek ami mattit, majd utoljara fixalo spray.
Fontos hogy minden reteg nagyon vekony legyen, ha jobb coverage kell, akkor erdemes tobb retegben megoldani, pl ha nem eleg egy reteg alapozo, akkor felvinnek egy reteget, fixalo spray, es utana megegy reteget, majd megint fixalo spray.
Ezzel a modszerrel szoktam mar csinalni es egesz napos, vagy akar egesz esti tartast tudok elerni, nem mosodik el semmi, az izzadtsag se hat ra, es matt maradok ott ahol szeretnek, es nem nez ki ugy mintha tul sok lenne rajtam.
Nekem zsíros problémás böröm van de bevállt a Maybelline super stay alapozója.
Korrektorból jelenleg ami nekem jól teljesített nyx bare wit me szérum korrektorja.
Essence super stay 16h korrektorja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!