Sminkes csalódások?

Figyelt kérdés

Voltak olyan sminktermékeitek, amit úgy vettetek meg, hogy sokat vártatok tőle, de csalódnotok kellett? Mi volt ez?

Miért volt csalódás? Miért vártatok tőlük többet?

Drogériás és High Endes termékek is érdekelnek.

2021. szept. 17. 16:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egyik ilyen a catrice HD liquid alapozó. Mindenki azt írja, hogy nem fenyesedik, de nekem 2 óra múlva csillogott a bőröm.
2021. szept. 17. 18:11
 2/11 Metionin ***** válasza:
100%
Loreal C'est Magique BB krém. Ódákat zengtek róla, hogy a legfehérebb bőrszínhez is igazodik, hát rajtam narancssárga lett.
2021. szept. 17. 21:05
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
NYX Bare with me skin veil, pénzkidobás. Catrice HD alapozó, kipattogok tőle. Estée Lauder DW, totál eldolgozhatatlan, maszkos még kis mennyiségben is.
2021. szept. 17. 21:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Jeffree Star folyékony rúzsok okoztak hatalmas csalódást.

Biztos voltam benne, hogy tényleg szuper és tartós termék, mert rengetegen dicsérték, de… komolyan mondom, az olcsó, drogériás rúzsaim közül az ÖSSZES jobb nála. 😧

Egyáltalán nem érte meg, hatalmas pénzkidobás volt. Fél óra után már csomókban felpuhult és le is kopott az ajkaid széléről úgy, hogy konkrétan semmit nem csináltál. Elég undorító látványt nyújt. 😫🥶

Csak úgy tudom viselni, hogy előtte rákenek az ajkaimra egy baromi tartós, jóval olcsóbb folyékony rúzst, így sokkal jobban tartja magát, de önmagában egyáltalán nem érte meg.

2021. szept. 17. 22:00
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
trend it up szemhéjpuder paletta, L'Oreal infelitible korrektor
2021. szept. 18. 21:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
smashbox always on-liquid lipstick ( 8 ezres) ,vmi borzasztó, állagilag is, színileg is, notinos rendelés volt, csak azért nem dobom ki,mert utálom a pazarlást
2021. szept. 23. 17:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A colourpop márka szemhéjpúder palettái. Annyi jót hallottam róla, hát,szerintem teljesen átlagos.
2021. okt. 2. 14:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Catrice HD Liquid alapozó - undorítóan néz ki egy picit is nem szuper zsíros bőrön

Maybelline Fit Me korrektor - abszolút semmi fedése

Az összes Maybelline spirál kissé csalódás, igaz, hogy nem csomósítja a pillákat, de egyáltalán nem egy nagy durranás egyik sem

L'oreal Lash Paradise spirál - szép lett volna nagyon a végeredmény, de konkrétan egy-két hónap után full kiszáradt

2021. okt. 15. 00:58
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A L’Oreal Lash Paradise szempillaspirállal nálam is komoly gondok voltak, pedig elméletileg sok ember kedvence.

Egy rétegben nem túl erős a fedése, ha pedig többet viszel fel belőle, az összes szempilládat kis csomók borítják. Csúnya, gubancos hatást eredményez, nem választja és fésüli ki őket szépen, olyan lesz, mint valami bokor, és nem pozitív értelemben.

A szálakat egyáltalán nem íveli, előre állnak tőle, ezért semmilyen hosszabbító hatása nincs.

Ahogy felviszed és megszárad, AZONNAL elkezd lehámlani apró darabokban, mint valami zs kategóriás termék. Fél óra múlva az egész a szemkörnyékedre, illetve a szemedbe hullik, amitől könnyezik, irritálódik.

Továbbá a fekete színt meg sem közelíti. Halovány, szürkés anyag van benne.

2021. okt. 15. 08:18
 10/11 anonim ***** válasza:
88%

Catrice HD Liquid Coverage nálam is, annyian szeretik, de szerintem rettenetes.

L'oreál Lash Paradise szintén, kenődik, pereg, póklábat csinál, rettenet.

Maybelline Sky High spirál, úgy néznek ki vele a szempilláim, mintha 3 darab lenne összesen, cserébe azok legalább viszont jó hosszúak. Lemosása egy rémálom, rendszeres használat mellett szerintem tényleg csak három pillája maradna az embernek.

Rimmel Stay Matte púder. Minden csak nem matt, 2 óra után már diszkógömb vele a fejem, plusz mindegyik alapozómat faszán besárgítja.

Colourpop szemhéjpúderek szintén, annyi jót hallani róla, ehhez képest szerintem full átlagos minőség, semmi extra.

Összes Jeffree Star termék, amit eddig próbáltam, rúzsok, paletták, highlighterek, minden. Ilyen árért nagyon keveset tudnak szerintem.

2021. okt. 17. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!