Hogy lehet túltenni magam az újabb és újabb állásinterjús csalódásokon? behívnak akár kettő körre is néha, aztán a néma csönd
Nagyon felvillanyoz amikor csörög a telefon hogy megkapták az életrajzom és menjek be interjúra.
Aztán 1 kör, néha kettő. Nagyon kedvesek kérdeznek és a végén az örök formula-majd értesítjük.
Aztán a néma csönd.
Ezen hogy lehet magam túltenni? Hogy behívnak aztán a néma kuss?
"nehéz. lelkileg, hogy ne essen ettől a lendületed. meg közben szerintem jó valamit tanulni, ami szakmába vág,"
Úgy fogom fel hogy minden interjú még ha sikertelen is, legalább egy tapasztalat. Legalább nő a rutinom
CSAK VAN EGY GOND!
Azért jó lenne tudni ahol nem felelek meg ott mi is volt a bibi?
Én rontottam el valamit?
Vagy minden jó volt,csak volt egy szimpibb jelölt?
Vagy valaki bérigényben alám ment?
Azért ezeket jó lenne tudni.
Ha 2 hét után sem érkezik válasz, hívd fel őket, hogy "kaptál egy másik cégtől is egy ajánlatot, szeretnéd tudni, mi van a te interjúddal, mert szeretnél végre dönteni. Igen, vagy nem?" Ennyi. Ha azt válaszolja rá a cég, hogy "jaaa, nem kellesz, azért nem értesítettünk!" akkor kérdezz rá nyugodtan, hogy "köszönöd a tájékoztatást, és hogy nem kell tovább várni a válaszukra, de kíváncsiságból szeretnéd csak tudni, mit rontottál el az interjúkon?"
Párom már 2x is megcsinálta amit most fent írtam neked, én 1x.
Meg szokták válaszolni, hogy "hááát, az igazat megvallva ez és ez és az nem tetszett, ezzel és azzal nem voltak megelégedve a tesztben."
Válasz elfogadva, köszönöm szépen, a viszont hallásra!
Rohadt mocsok az összes, ne magadban keresd a hibát.
Én is volt, hogy megkérdeztem egyszer a telefonban a nemleges válasz után, hogy mi volt a probléma? Erre megkaptam a lekezelő választ, hogy ők azt nem kötelesek megindokolni. Ennyit arról, kikhez is jelentkeztek. Csak droid kell, szaros bérért, de legyen azért a legszebb, legjobb, hozza le a csillagokat is gombokért. Nyilván, ha van 20 jelentkező, de csak 5 kell a munkára, akkor sokan kifognak esni. De ez nem jelenti azt, hogy akik kiestek "rosszak", de nem vehetnek fel mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!