Többen azt tanácsolták, hogy a kisugárzásom növelése érdekében használjak sminket. Hogyan kezdjem?
Hát... szerintem meg épp, hogy ront a kisugárzáson, de hát ízlések és pofonok...
Inkább legyél önmagad.
Tökre attól függ hova hordanád, milyenek az adottságaid.
Egy szőke csajon a szempilla spirál sokkal drasztikusabb mint egy sötétebb haj mellé.
Szép a bőröd, vagy van pár foltod, karikák a szemed alatt? Ha ezekre teszel egy kis alapozót, az nagyon látványos lesz, ha ilyesmi nincs, akkor nem lesz annyira észrevehető.
És hova viseled? Munkába? Iskolába? Bulizni? Van dresscode? Van esetleg egyéb megkötés?
Munkába gondoltam, a mindennapi életben. Én se vagyok amúgy a smink híve. Hosszú sötétbarna hajam van, barna szemem. Karikáim vannak a szemem alatt + elég sápadt a bőröm.
27 l
Kik tanácsolták ezt, a kozmetikai termékgyártó cégek?
A kisugárzás rohadtul nem sminkfüggő.
Ilyen hülyeségekre, ne hallgass.
37F
Na, akkor pl egy kis alapozó a szemed alá lehet az, ami feldob.
Mondjuk a kisugárzást inkább arra szokták mondani, ahogy tartod magad, ez inkább önbizalom kérdése.
Nekem pl az is ilyen, ha össze illő fehérnemű van rajtam, pedig a kutya nem lát benne.
A hiba ott van, hogy a kisugárzás belülről jön.
Pl ha amúgy minden sallangoktól mentesen is szép vagy, de búval bszott vagy, akkor ott semmilyen smink nem fog segíteni.
Viszont ha rendben vagy kívül-belül, akkor egy kis ízléses smink a külsődön sokat dob.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!