Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Többen azt tanácsolták, hogy...

Többen azt tanácsolták, hogy a kisugárzásom növelése érdekében használjak sminket. Hogyan kezdjem?

Figyelt kérdés
Tényleg ennyit számít a smink? Elég ha csak szempillaspirált használok?
2023. ápr. 3. 13:12
 1/9 anonim ***** válasza:
38%

Hát... szerintem meg épp, hogy ront a kisugárzáson, de hát ízlések és pofonok...

Inkább legyél önmagad.

2023. ápr. 3. 13:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Tökre attól függ hova hordanád, milyenek az adottságaid.

Egy szőke csajon a szempilla spirál sokkal drasztikusabb mint egy sötétebb haj mellé.

Szép a bőröd, vagy van pár foltod, karikák a szemed alatt? Ha ezekre teszel egy kis alapozót, az nagyon látványos lesz, ha ilyesmi nincs, akkor nem lesz annyira észrevehető.

És hova viseled? Munkába? Iskolába? Bulizni? Van dresscode? Van esetleg egyéb megkötés?

2023. ápr. 3. 13:29
 3/9 A kérdező kommentje:

Munkába gondoltam, a mindennapi életben. Én se vagyok amúgy a smink híve. Hosszú sötétbarna hajam van, barna szemem. Karikáim vannak a szemem alatt + elég sápadt a bőröm.

27 l

2023. ápr. 3. 13:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Kik tanácsolták ezt, a kozmetikai termékgyártó cégek?

A kisugárzás rohadtul nem sminkfüggő.

Ilyen hülyeségekre, ne hallgass.

37F

2023. ápr. 3. 14:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Na, akkor pl egy kis alapozó a szemed alá lehet az, ami feldob.

Mondjuk a kisugárzást inkább arra szokták mondani, ahogy tartod magad, ez inkább önbizalom kérdése.

Nekem pl az is ilyen, ha össze illő fehérnemű van rajtam, pedig a kutya nem lát benne.

2023. ápr. 3. 14:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szolid sminkkel tudsz esetleg valamennyit javítani a megjelenéseden, de a kisugárzás az ugye az önbizalommal függ össze.
2023. ápr. 3. 14:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A hiba ott van, hogy a kisugárzás belülről jön.

Pl ha amúgy minden sallangoktól mentesen is szép vagy, de búval bszott vagy, akkor ott semmilyen smink nem fog segíteni.

Viszont ha rendben vagy kívül-belül, akkor egy kis ízléses smink a külsődön sokat dob.

2023. ápr. 3. 15:10
 8/9 NTBS ***** válasza:
67%
Szerintem semmi szükség rá.
2023. ápr. 3. 15:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha te nem szeretnél sminkelni akkor ne kezdj el csak azért,mert a többi embert mondta,hogy kell.Én kezdésnek a szemed alá korrektort tennék,ha annyira látványosak a karikák,szempillaspirál és esetleg kihúzhatod a szemed is feketével.
2023. ápr. 3. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!