Milyen színű öltöny igazán elegáns egy férfin?
Figyelt kérdés
Elsősorban hölgyektől kérdezném, hogy milyen színű öltöny tetszik egy férfin..2021. dec. 8. 16:59
2/21 anonim válasza:
A sötétkék öltönyök tetszenek nekem. 21/L
5/21 anonim válasza:
Számomra a lényeg, hogy ne élénk szín legyen, hanem visszafogott. Egy nyári esküvőn akár a világosszürke vagy bézs öltöny is tud elegáns lenni, viszont a 90-es években divatos lila borzalmaktól a hideg ráz.
6/21 anonim válasza:
A navy blue most a legnépszerűbb de pont ezért nekem az nem annyira elegáns úgy hogy mindenkin látom casualabb körítésben is. Nálam a charcoal grey a go to szín. Az egy időtlen klasszikus.
8/21 anonim válasza:
Ez attól függ,hogy kin.
A fekete az alap,de valakinek a fehér is nagyon jól áll.
Ritkábban láttam ugyan,de mindenféle színű öltönyt is árulnak,ez megint ember függő.Valakin jól áll,valakin nem.
9/21 anonim válasza:
8
Nem. A fekete nem alap. A fényes 3000 forintos műszálas kínai öltöny minden csak nem elegáns.
10/21 anonim válasza:
Senki nem mondta,hogy kínai 3000-es öltönyt vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!