Hajvasalót fogok venni és most próbálok utánanézni, hogy melyik márkák roncsolják talán kevésbé a hajat. Ti mit használtok? És milyen balzsamokat a haj "újratáplálására"?
Nekem a fodrászom ezeket tanácsolta a vasalással kapcsolatban:
Azt mondta otthonra az olcsóbb, 3-4ezer forintos is megfelelő, mivel a drága és olcsó között az üzemórák szám a az alapvető különbség. Fodrászatba kell a drága, de otthonra elég az olcsó is. Márkát nem tudok, novemberben megyek venni vasalót, ha sikerül venned megírod, milyet vettél?
Ha göndöríteni is szeretnéd a hajad, akkor legfeljebb kétujjnyi széles legyen a lapja.
A vasalás trükkje, hogy a hajat ne roncsolja az, hogy párhuzamosak legyenek egymással a hajszálak és a hajszálakra merőlegesen húzd a vasalót, így nem törik, nem ég el a hajad.
Termékből pedig olyat érdemes választani, amit nem reklámoznak agyon, mert ami a csapból is folyik, annál a pénzt reklámra költik és nem hatóanyagra (mélységesen egyetértek).
Én a Remingtonokra esküszöm. Hihetetlen jó márka, nagyon precíz minden termékük, mindenre figyelnek. Mondjuk nem csoda, mivel a cég eredetileg lőfegyvereket gyártott, ahol nagyon fontos a pontosság.
Nem a legolcsóbb, de szerintem nem is veszélyesen drága és kb bármelyik termékük szuper. Főleg az árukhoz képest - pont nem az az agyonreklámozott kategória.
nekem imetec belissima van, én nagyon szeretem.
az első válaszoló annyiban nem mond igazat, h amit agyonreklámoznak az nem jó.
mert ezt is reklámozzák, mégis nagyon hatékony.
10 e ft volt.
Első vagyok.
Bocs, az agyon reklámozás a samponokra vonatkozott.
A második válaszolótól kérdezném, mennyiért lehet Remington típusút kapni?
Azt tudja esetleg valaki, hogy a Braunnak van-e hajvasalója? És mennyiért?
Köszi.
Szia!
Nekem Remington S1002-esem van, teljesen meg vagyok vele elégedve, nem roncsolja a hajam, gyorsan felmelegszik, kerámialapos, amikor én vettem olyan kb 5-6 ezer volt (nem emlékszem már pontosan, megvan vagy 2 éve). Szerintem is a technikán múlik, hogy roncsolod-e a hajad a vasalóval, vagy nem, ahogy az első válaszoló is leírta.
Most elkezdtem a Loreal Full Restore 5 kiöblítést nem igénylő spray-t használni, nekem bevált, könnyen fésülhető a hajam és fényes tőle.
Nekem Babyliss hajformázóm van, szeretem. Nem minden nap használom, de még nem vettem észre, hogy nagyon roncsolná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!