Milyen hajegyenesítő samponokat/balzsamokat érdemes
megvenni?
Figyelt kérdés
Rövid a hajam és hullámos és nemtudom melyik válna be.=/
2011. márc. 20. 18:58
1/7 habibi válasza:
nem tudom , h. melyik jó, de ami biztos nem: a Nivea- straight and vmije és a Sunsilk-é sem jó, képzeld még jobban begöndörödött tőle a hajam!
2011. márc. 20. 19:52
2/7 anonim válasza:
Én a Gliss Kur Asia Straight samponját-balzsamját-krémjét használom, ha egyenes hajat szeretnék. Hajmosás után pici hajhab, formára szárítom a hajam, aztán kivasalom.
2011. márc. 20. 21:08
3/7 anonim válasza:
nekem erősebb szálú, hullámos volt a hajam, mikor hosszú volt, és pl nemvált be a Gliss Kur (igaz más se). most 2centis, és nem hullámosodik mert rövid :P:D
18/F
2011. ápr. 2. 10:03
4/7 anonim válasza:
szia, nekem is rövid hajam van, és ami a legjobban bevált, és nem egyenesítős cucc, az a syoss fényfokozós rósaszín sampon, balzsam. fényes és egyenes lett tőle a hajam, de az egy kis hibája, hogy picit szárítja a hajat, úgyhogy az avontól a kids-es cuccokból kifésülő sprayt vegyél, mert az utána puhítja a hajadat!!! :D remélem tudtam segiteni :)
2011. ápr. 2. 10:49
5/7 A kérdező kommentje:
hát én lány vagyok szóval nemhiszem hogy csak ezért levágnám ilyen drasztikusan rövidre.^^
a többieknek pedig köszönöm.^^
2011. ápr. 2. 11:18
6/7 anonim válasza:
Azoktól a samponoktól akkor lesz egyenesebb a hajad, ha hajmosás után megszárítod, nem pedig ha kimosod, és nem csinálsz vele semmit, várod, hogy egyenesedjen...
2011. ápr. 2. 13:51
7/7 anonim válasza:
Frizzaway hajkisimító és fényesítő spray! 2500 huf fodrászkellékesnél! 125ml,de nagyon sokáig elég,mert egy borsonyi kell belőle a hajadra, amit az ujjaiddal oszlatsz el fésűs mozdulatokkal, majd kivasalod! Amit a termék ír magáról:
"Leginkább szárazon, vasalás előtt ajánlott. Megvédi a hajat a magas hőhatástól. Kisímitja a hullámokat, tartósan egyenes frizurát készíthetünk. Kombinálható más anyagokkal pl. matt formázók. Fényessé teszi a hajat, mely ellenáll a nedvességnek."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!