Kő az arccsontra?

Figyelt kérdés

Nagyon megtetszett az a fajta piercing, ami az arcon helyezkedik el, pontosabban oldalt az arccsonton. Remélem jól tájoltam be. :) Nem csináltatnék, mert ha megunnám biztos csak egy nagy lyukkal bővülne az arcom. Láttam hogy sokan műszempillaragasztóval tesznek egy ilyen kis strasszkövet (?) arra a pontra. Szerintem nagyon szép tud lenni egy igényes smink és visszafogott ékszerek mellett.

Mi a véleményetek róla?

Hol lehet olyan köveket venni? Van kimondottan ilyesmi?

Illetve ehhez kapcsolódóan olcsó műszempilla ragasztó is érdekelne.

2023. márc. 2. 19:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is jól néz ki. Gondolom körmös boltban kapsz köveket is. De vannak amúgy direkt ilyen arcra ragasztható kövek is, szilveszter, halloelween környékén szoktam látni, pl Essencenek tuti volt régen.

[link]

[link]

Face jewelery névre ad ki találatokat.

2023. márc. 2. 21:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Aliról is tudsz követ rendelni, ha nem sürgős. Körmös boltokba is lehet kapni ahogy az előző válaszoló írta, de ott aránylag drága és túl sokat nem adnak.

Nekem volt dermalom, igaz nem az arcomon, de nem látszik a helye.

2023. márc. 4. 15:15
 3/5 Bálint6969 válasza:
Ez csak személyes vélemény, szerintem a mű piercing nagyon gáz. A mű orrkarikát is utálom a tini lányok hordják akik menőzni akarnak meg "lázadni" de anyuci nem engedi a piercinget. Emellett az arccsont nekem valahogy fura hely egy piercingnek száj, orr, fül stb inkább. De ismételten, ez csak az én véleményem, ha neked tetszik,jól áll akkor csináld csak, egy dolgot mondanék, készülj fel rá hogy folyton le fog esni, naponta vissza kell raknod, mosakodással lejön, elakad stb. 25/F
2023. jún. 14. 17:33
 4/5 A kérdező kommentje:

Elfogadom a véleményed!

Valóban mű pc, de belegondolvq félnék attól, hogy megunom 5 év múlva és csúnya heget hagy majd.

Talán így az igazi piercing mellett nem a kislányos hatást keltem majd :D Végül mem hordom egyébként a munkahelyem miatt, bár nem tudom mennyire találnák zavarónak. Esetleg hétvégente esténként szoktam feltenni, ha megyünk valahová.

2023. jún. 14. 19:14
 5/5 Bálint6969 válasza:
Persze, nem azért mondtam mert rá akarnálak beszélni az igazi pc-re, meg ahogy mondtam ha neked tetszik, az lényeg :)
2023. jún. 15. 14:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!