Akinek van orr piercing-je Lövésnél normális hogy gyógyfülbevalót akarnak beletenni? (Strof nélkül) felhívtam pár piercingest és mindenki azt rak bele lövésnél.. Számomra kicsit furcsa mert strof nélkül könnyen kieshet nem?
Mi a bús pitsa az a "gyógyfülbevaló"?
Komolyan kérdezem.
Minőségi testékszer létezik, ami steril. Ez az alap, a minimum.
Ennek a kritériumai:
-titánium, vagy esetleg színarany vagy ezüst, minden más fém felejtős.
-Az ékszer belső menetes, nem karmolja végig a piercing belsejét a bőrön belül, és nem ül meg benne a mikroszennyeződés.
-Steril csomagolásból veszik elő, amin ott a festett jel, ami igazolja, hogy átment a kemencén, és a szavatossági dátum.
-Nincs a felhasznált ékszerben kő, fa vagy műanyag rész, mert ezeket nem lehet kemencézni, ezek magqs hőn felrobbannak. Ha követ látsz azon amit először betesznek, az nem steril.
-Az ékszer behelyezése előtt tűvel történik a piercing készítése, ami nem maga az ékszer. Ez a tű és fogók is steril zsebből vannak kibontva előtted.
Amit te mondassz, az a csavarmenet, igaz?
Nem, nem minden piercing menetes, nekem is van bedugós ékszerem, amin egy csap van, amibe középen csúszik bele a bogyó a végére.
Illetve van bepattintós golyós ékszer is, bár ilyennel nem szoktak szúrni.
Hogy a lövés miért baj?
-Az a pisztoly műanyag, és nem sterilizálható
-Az ékszer amit átnyom a füleden nem elég éles, ergó ahelyett, hogy szépen átsiklana a szöveten, inkább csak trancsíroz.
-Az az erő, ami ahhoz kell, hogy egy tompa cuccot átnyomjanak a füleden, összetörheti a porcokat a füledben.
Nekem is van törött porc a fülemen, baromi ronda, és maradandó sajnos, ha kiveszem az ékszert, ha nem, ez már ilyen lesz életem végéig. Ne csináld.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!