Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen márkájú smink kiegészit...

Milyen márkájú smink kiegészitóket érdemes használni?

Figyelt kérdés

dec. 20. 16:54
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

Tökre attól függ milyen sminket csinálsz, hány éves vagy, milyen gyakran sminkelsz, mennyi rá a keret.

Meg milyen hajtípusod van, milyen hosszú, milyen a textúrája.

dec. 20. 18:36
 2/4 anonim válasza:
100%
Kinek mi válik be. Nekem sem egységes. Nálam van essence, rival loves me, maybelline new york, revolution, borjours, és catrice a fejemen egyszerre. :D
dec. 21. 23:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egyén függő. A lányom sokfélét használ, de van, amikor ugyanabból a márkaból egy korrektor tuti nyerő, míg pl a pirosító nem jön be. Ő használ pl Essence, Catrice, Bourjois, Loreál, Kiko, Dior, Mac, Nyx, Maybelline termékeket is.
dec. 22. 09:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálam szempillaspirálból, szemöldök pomádéból, folyékony rúzsból csak a Maybelline, a szemhéjtusom Inglot, az szemhéjalapom Artdeco, a palettáim nagy része meg Makeup Obsession (a Revolution almárkája, de már szerintem nem gyártják, pedig minőségre sokkal jobb volt).

BH Cosmetics ecseteket használok.

dec. 22. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!