Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Mit hordtok a neszesze...

Lányok! Mit hordtok a neszeszerben?

Figyelt kérdés
Mit hordtok a nagyobb neszeszerben? Púdert, korrektort, szájfényt?

2023. febr. 20. 18:32
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Tampon,óvszer,arfüm,rúzs,bugyi.
2023. febr. 20. 19:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Púder, rúzs, tampon, betét, körömreszelő.
2023. febr. 20. 19:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Tampon, rúzs, szempillaspirál, tisztasági betét.
2023. febr. 20. 23:15
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

1 színes és 1 színtelen labello

1-2 rúzs

1 szempilla spirál

tamponok

1 korrektor

1 tus

1 levél aszpirin

kis szütyő tartalék piercingekkel ha valamelyik kiesne

kézkrém

mentolos cukorka

nedves törlőkendő

2023. febr. 21. 09:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Betét, hajgumi, néhány zsebkendő, nedves kendő, tartalék pénz.
2023. febr. 21. 10:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Fésű, szemöldökceruza, rúzs, púder, ajakbalzsam
2023. febr. 21. 12:38
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Nincs neszeszerem, csak ajakápolót és körömreszelőt hurcolok magammal.
2023. febr. 21. 18:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Itt gondolom arra a nesszere gondolsz amit munkahelyre/suliba mindenapi kis sos kellő kellékeket hordunk benne.

Én általában: Kis pipere tükör, betét mert sose lehet tudni, zsepi, hajgumi, kis parfümöt vittem magamal de a nagyot nem viszem el, max füllhalgató, esetleg ajakápoló, vagy régen a kedvenc szájcerkám ha igazítottam rajta kb enyi smink csak, meg az okirat tartóm, sebtapasz is volt benne egy kettő :D.

2023. febr. 22. 01:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A válaszokat végigolvasva most úgy érzem, valamiről nagyon le vagyok maradva. Nőként szokás napi szinten neszesszert hordani magunknál? :O
2023. febr. 22. 09:22
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

9, Na akkor nézzük 😉

Én változik mennyit sminkelek, napközben általában csak minimálisan a szememet, a szemem alatti karikákat, meg a pattanásokat szoktam festeni.

Viszont van, hogy megizzadok munkában, vagy bekönnyezik a szemem a széltől melóba menet, emiatt van nálam a nedves törlőkendő, a korrektor, a szempilla spirál és a tus, hogy ne nézzen ki ótvarul a fejem a nap többi részében.

Odabenn van egy parfümöm meg egy deóm, de ennyire leizzadni ritkán szoktam.

A nedves törlőkendőt arra is használom, ha esetleg megjönne (lásd tampon és aszpirin), vagy ha eszek vagy tömegközlekedek, meg tudjam törölni a kezem.

Munkába általában csak labellót hordok, ha picit sápadtabbnak érzem magam, akkor a színezettet. Ez szükség esetén pirosítónak is elmegy, ha megyek valahova és rögtönözni kell.

Olyan is van, hogy munka után nem betervezve megyek bulizni, vagy randira, és át kell alakítanom ami rajtam van. Ilyenkor felteszek egy erősebb rúzst, és azonnal elegánsabb lesz az egész. Tartok magamnál egy pirosas, meg egy lilás tónust, ebből az egyik biztosan illik a ruháimhoz, de néha átvariálom milyen szín van nálam, hogy ne unjam őket.

Mentolos cukorka, mert nem vagyunk állatok, és ha eszem, nekem kell valami utána hogy ne legyen szagom. Emberekkel dolgozom, szerintem ez a minimum. Rágózni nem szeretek, mert szerintem elég bunkón tud kinézni.

Piercingek, fülbevalók meg bizony néha kisenek, ilyenkor nem akarom, hogy újra szenvedni kelljen vele. Nem nehéz, egy 200 forintos méretű kis izében vannak, fel se tűnik.

A kézkrémem ilyen kis minta csak, nem foglal sok helyet, de néha életmentő mert csak a munkám során napi 10szer tuti kezet mosok.

Ez egyébként a táskám belső zsebe, nem külön neszeszer, de egy tolltartónyi méretet képzelj el.

(4-es voltam)

2023. febr. 22. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!