Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hány beauty blendert érdemes...

Hány beauty blendert érdemes vásárolni egy smink neszeszerbe, illetve milyen fajtát?

Figyelt kérdés

2020. aug. 18. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
61%
Én egyszerre csak egyet használok. Nem az eredeti van meg, azt nagyon drágának érzem, hanem a real techniques-es, náluk meg lehet venni 2-es csomagban és úgy jobban megéri. Szóval igazából 2 van, de az egyik csak utánpótlásként, használva még sose volt.
2020. aug. 18. 23:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A Beauty Blender az egy márka... Gondolom sminkszivacsra gondolsz, ha megkérdezed, milyen fajtát. Egy nagy elég, esetleg egy kicsi a korrektorhoz. Nekem van 6, 2 nagy, 3 kicsi, és egy kontúrozó, így volt egy szett. De egyszerre mindig csak egyet használok egy fajtából, amíg az tönkre nem megy. Én a Real Techniquest ajánlom, olcsóbb mint egy Beauty Blender szivacs, de minőségben szerintem ugyanott van. Müllerben is meg lehet vásárolni, a narancssárga complexion sponge jó lesz alapozáshoz. :)
2020. aug. 18. 23:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Max ketőt hogy legyen tartalék és real tenquies.
2020. aug. 19. 19:18
 4/4 Furujika válasza:
32%
Nekem csak 1 fekete szinu Beauty Blender-em van.
2020. aug. 25. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!