A Nyugati aluljáróban kapható parfümök eredetiek?
Figyelt kérdés
Ki mit gondol róluk?Jók,vagy sem?2010. okt. 3. 00:03
1/5 anonim válasza:
Hááát, vagy lopott vagy valami ócska pacsuli. Tipp: amelyik megtetszik, elmész a douglasbe, fújsz magadra illatmintát, visszamész a nyugatiba, onann is fújsz, megszagolod. Elmész, pár óra múlva megint szagold mega két mintát, ha ugyanolyan intenzívek és illatúak, akkor igazit próbáltál.
2/5 A kérdező kommentje:
Ötletnek nem rossz :)
2010. okt. 3. 00:17
3/5 anonim válasza:
Szia szerintem biztos nem igaziak kivan zárva az igazi parfümöknek azért az áruk is huzos ezzek vélhetőleg csak utánzatok !
4/5 anonim válasza:
Én vettem onnan eredetit... ami lopott volt, egy darab volt belőle... tehát kihozták a westendből....valoszinűleg... azvolt, 8ezer... a boltban pedig 20valamennyi... van igazi és hamisítvány is... de az igaziak is 10körül vannak
5/5 ●●●● válasza:
A két villamos közöttiben eredetiek, az megbízható hely. A többit nem tudom, de egyikben vettem egy jót, ami teljesen rendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!