Ázsia centerben milyen áron vannak Yves Saint Laurent sminkcuccok? És eredetiek?
Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 10:45
1/14 anonim válasza:
hogy lennenek mar eredetiek??:)))) ha eredetit akarsz akkor YSL uzletben nezd meg.
3/14 anonim válasza:
eredetit a nagyonn dauglasocban lehet venni ha jol tudom, onnan is látni lehet h eredeti-e, h egy púder kb 10ezer, egy körömlakk 6-8ezer
4/14 anonim válasza:
Ázsia center---> Kinaii!!!!!---->Olcsó termékek=
HAMISITVÁNY!
Ne sajnáld a pénzt ha minőségit akarsz! Rossman,Dm,Müller drogériákban kapsz eredetit persze nem olcsó áron...
5/14 anonim válasza:
de attól h nem eredeti még lehet jó..:) Nekem egy noname tús van, de elég szépen fog,5mp alatt meg is szárad...szóval nem mindig kell lebecsülni a piacot,kínait.Mondjuk akinek van pénze, az természetesen douglasban és egyéb drogériákba vegye meg a 10ezres smink kellékeket:)
további szép napot
6/14 A kérdező kommentje:
Nekem egyszer valaki azt mondta, hogy eredetiek, és ugyanolyan a minőség, csak olcsóbb. Tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
2011. márc. 11. 13:44
7/14 anonim válasza:
ÁZSIA Center=Kínai!!!!
Ha eredeti YSL akarsz akkor valahol a Váci utca körül keresgélj...
hamisítvány sminkre meg kár is a pénzt kidobni, akkor már vegyél valami olcsóbbat de jobbat.
8/14 anonim válasza:
Egy csomó cucc nem is hamisítvány hanem csak lopott áru. Sztem érdemes körülnézni..
9/14 anonim válasza:
de ha lopott és igazi akkor eredeti áron adnád, nem? ez így logikus sztem
10/14 A kérdező kommentje:
Szerintem ha lopott, megpróbálják minél gyorsabban elpasszolni, ezért nem is adják annyiért.
2011. ápr. 1. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!