Első randi. Milyen sminkem legyen? (smink kérdés)
Nah szóval ma lesz az első randim milyen sminket ajánlanátok sötét barna szemem van és szőkés barna hajam ilyen: [link] egy szőkemelír csík van csak benne amugy 13/L és lécci ne oltsatok hogy minnek festem a hjam és a szemem csak rendes válaszokat szertenék hogy szerintetek nekem mien szemfesték állna jól
persze fogok hazsnálni szemspirált meg szájfényt meg szemcerkát de most csak a szemfesték színére és a "mintájára" avgyok kiváncsi ha lehet linkeket...ugy jobban fogom érteni.::)13/L
szerintem ne a szemed hangsúlyozd, hanem az ajkaid, ugyanis a szemöldököd nagyon halovány, és ha kifested sötéte a szemed, olyan lesz, mintha nem is lenne. viszont telt ajkaid vannak, és esetleg használhatnál valami olyan szájfényt vagy inkább ajakápolót, ami szinezett, és pirosas. a szemedre inkább egy kis pasztelszín mehet, barna, vagy rózsaszín (de nem a baba). viszont akkor üti a szád.
jó randizást!
L.18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!