DM kozmetikai táska 75 pontért, mik vannak benne?
Kiváltottam, de semmi nem olyan volt mint a képen. Rajta van, hogy változnak a tartalmak, de ennyire? :O
Csak 2 arclemosó egy kis füzet még pár minta (papírba) egy borotva egy fogkrém (persze minden mini) és egy gagyi 300 Ft-os Essence szemhéjfesték! Csalódtam benned DM. Még a múltkori is jobb volt!! :(
Igen többet is kilehet váltani, attól függ mennyi pontod van. Én is ma kiváltottam a 2.-at. Egy fokkal jobb Manhattan kettős szemhéjpúder (nem az ami a képen van) meg egy körömreszelő (essence). Igy, hogy kiváltottam kettőt jobban megérte nekem is, de sajna nem az lett ami a képen volt.
Remélem egy év múlva valami jobb csomagot csinálnak! :)
Na...asszem a harmadik válaszoló voltam! Most váltottam be és ezek voltak benne:
Wilkinson borotva
Essence körömlakk
Manhattan szemhéj festék (duo pack)
kézkrém
2-féle fogkrém
kakaóvajas testápoló minta
vadrózsa arckrém minta
L'Oreal youth code minta
arckrém minta
Szóval egész jól jártam, bár hazafelé elvesztette megy 500Ft-ost... :(
Sziasztok!
Én is kiváltottam egy ilyen táskát, nekem fogkrémek, kisfüzet, ecset, szájfény volt benne. És egy alapozó minta. Ez ügyben szeretném a segítségeteket kérni. Krém állagú alapozó minta volt benne és véletlenül kidobtam a csomagolását, így most lövésem sincs milyen márkájú lehet, pedig nekem nagyon bevált, szeretnék is venni. Ha valakinek volt ilyen kis tasakos alapozó benne please írja meg a márkanevet. Előre is köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!