DM kozmetikai táska 75 pontért, mik vannak benne?
Kiváltottam, de semmi nem olyan volt mint a képen. Rajta van, hogy változnak a tartalmak, de ennyire? :O
Csak 2 arclemosó egy kis füzet még pár minta (papírba) egy borotva egy fogkrém (persze minden mini) és egy gagyi 300 Ft-os Essence szemhéjfesték! Csalódtam benned DM. Még a múltkori is jobb volt!! :(
nekem a következő volt benne:
-essence körömjavító lakk
-manhattan 2 színű szemhéjfesték
-wilkinson borotva
-manhattan clearface krém
-meridol fogkrém
-himalaya herbals arctisztitó
-4 féle teszttermék, kiszacsisok :D
meg egy füzet
am én meg azt a sminkecsetet szerettem volna :) de ezek is jók.
200 Ft-onként jár egy pont.
Ez a mostani kozmetikai táska nekem sem igazán jött be, tavaly az a kis táska jobb volt és az is volt benne ami a képen.
Azért is indítottam az oldalt, hogy kideritsem belerakják-e azt ami a képen van meg hogy segítsünk egymásnak!
Én is az ecsetet akartam! :D
Kíváncsi leszek a végeredményre!
Na én az europarkban váltottam be a kuponom,szerintem elég jók voltak benne,habár a himalaya arctisztítót,körömlakkot,vagy szemhéjpúdert hiányolok belőle :(
-wilkonson borotva eldobható 1db
-vaníliás illatú halvány pink essence szájfény,de kicsit olyan ránézésre,mintha romlott lenne :S az illata mondjuk szuper,állag:hááát....de van elég szájfényem :/
- himalaya prospektus
-ziaja 7ml testápoló minta
-loreal derma genesis minta
-weleda rózsa arckém minta
-himalaya aloe&winter cherry day cream
-essence sminkecset vastag
- kis meridol
- kis himalaya fogkrém
Pont van még pontom egy csomagra,lehet hogy beváltok még egyet... :)
Szia! Én vagyok, aki mondam, hogy hétfőn kiváltom. Jelentem: megtörtént, és a következők vannak benne:
-1 db Wilkinson borotva
-Meridol fogkrém minta
-Manhatten arclemosó
-essence szemhéjfesték: homok színű, én meg pont ilyet használok :D
-Himalaya arctisztító
-dr. Scheller körömvirágos kézbalzsam
-kis füzet, és még 4 db kiszacsis termékminta
Szóval megérte kiváltani! :D
Én most váltottam ki egyet Szentendrén, de nem örültem amikor kibontottam :(
A tartalma a következő volt:
- Essence szájfény cream gloss 02
- Wilkinson borotva
- Meridol fogkrém mini
- Aldo Vandini tusolózselé mini
- 4 féle teszttermék, kicsi zacsi (weleda wildrose, himalaya arckrém, l'oréal matte morphose alapozó, cocoa butter)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!