Most akkor melyik a jó gyűrűméretem?
Figyelt kérdés
Online szeretnék rendelni, ahol a méretek milliméterben vannak megadva.
Az oldalon azt javasolják, hogy cérnával vagy fogselyemmel mérjük le.
Máshol meg azt láttam, hogy mérőszalaggal érdemes.
Ha mindkettővel megmérem, kb. 1 centi lesz a különbség a kettő eredmény között. De most akkor melyik a jó?
2022. dec. 12. 22:24
1/7 anonim válasza:
1 cm különbség :D Egyik se jó. Menjél be egy üzletbe, méresd meg, vagy kérjél mérőt neten ingyen. Kész gyűrűn csak nagyon keveset lehet utólag állítani, max 1-2-3 mm-t, kövektől egyebektől függően. Visszacsere szintén nem nagyon működik, mivel egyedi igényre gyártott (méret). Cérna meg egyebek hülyeség, érezni kell hogy a kör alakú fém hogyan megy rá az ujjra, mennyire szorul stb, ráadásul az ujj is változik pl hidegben "összeaszalódik", melegben megdagad.
2/7 anonim válasza:
Arra vigyázz, ha nyáron jobban dagad az ujjad, inkább nagyobb legyen. Eljegyzési gyűrűm mikor kaptam pont jó volt. Télen majd' elhagyom, nyáron fel sem jön 40 fokban. Súlyom változatlan.
3/7 Noren1989 válasza:
Hàt,hate54-57miliméteres mérésen 10mili mérési pontossàggal dolgozol...ott bezony gond van.
Szigszalagot elő, lazàn 2x körbetekered, levàgod, vonalzó mellé teszed.
4/7 A kérdező kommentje:
Találtam gyűrűmérőt, rendelek először olyat!
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
2022. dec. 13. 06:11
5/7 A kérdező kommentje:
Jó lett a méret! 🥳
2022. dec. 30. 14:20
7/7 A kérdező kommentje:
9-es
2022. dec. 30. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!