Hogy tudom kiválasztani a gyűrű méretét?
Figyelt kérdés
Gyűrűt szeretnék rendelni és nem igazán vagyok tisztában az amerikai méretekkel... szóval az újam le van mérve, 64-es, viszont nem tudom , hogy melyik a gyűrű konkrét mérete, a belső mérete az első vagy az utolsó, mert nincs konkrétan leírva pl: 64mm24mm, másik gyűrűnél 57mm17mm. Melyiket kell nézni ha gyűrűt szeretnék rendelni? Az első számot vagy az utolsót? Fontos lenne számomra, mert a gyűrű nagyon drága, amit szeretnék rendelni és nem akarok rosszat rendelni. :S2018. dec. 29. 21:52
1/1 anonim válasza:
Első a körméret, második az átmérő, ha van egy meglévő gyűrűd tolómérővel mérd meg az átmérőjét (nekem valahogy sosem lesz jó ha csak mérőszalaggal körbetekerem az ujjam) és azt már át lehet konvertálni amerikai méretbe, az oldalukon kell lennie mérettáblázatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!