Gyűrű választás előtt vagyok,és amikor itthon méregetem,a mérettáblázat szerint mindig más jön ki az átmérő és a kerületben?
Figyelt kérdés
Pl tolómérővel 18,8 mm,kerületben meg 64 jön ki többedik alkalommal,de ugye a 64-es kerülethez 20,4 átmérő tartozik.Már rengeteg módom mértem és mindig ezek jöttek ki,és nem értem mi lehet a hiba.Próbáltam azt is hogy egy kulcstartó cuccot ráméreteztem az ujjamra,akkor is 18,8 jött ki.2020. okt. 6. 17:31
1/3 anonim válasza:
Menj be egy ékszerboltba ahol lemérik a méretedet. Nem muszáj vásárolni, érdeklődni is lehet.
2/3 anonim válasza:
Én is lemértem otthon, aztán elmentem a boltba és kiderült, hogy nem az a méretem, amit én mértem. Csuklón vagy nyakon mérni könnyebb, de az ujjakon más a zsírszövet és izomszövet.
3/3 anonim válasza:
Nem mindenki ugyanazt a szorosságot szereti.
Én pl azt, ha kb nem is érzem, nem áll el, de nem vág be.
Van aki meg a bőt.
Ezen kívül a forma és a vastagság se mindegy. Egy nagyobb gyűrű jobban szorul, mert az ujjad egyenletlen, és több felületen fekszik fel.
Vegyél egy pár olcsó gyűrűt és hordjad őket egy hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!