Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fake Pandora - honnan vásárolják?

Fake Pandora - honnan vásárolják?

Figyelt kérdés
Tudnátok nekem olyan biztos forrásból származó oldalt linkelni, ahonnan Pandora kompatibilis ezüst, S925-ös jelzéssel ellátott ékszereket lehet rendelni? A fb-on benne vagyok a kövi csoportban: Pandora/Gnoce stilusú ékszerek NEM EREDETI - és 3-4000 ft-okért árulják az ezust fémjellel ellátott charmokat, de ha ilyen olcsó és valóban ezüst, akik árulják honnan rendelhetik és mennyiért, hogy még hasznuk is van rajta?

2022. dec. 1. 22:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Én aliról rendelem őket 2000 Ft-okért. Ezeken az oldalakon is szerintem onnan veszik, csak már duplájáért eladva. Az alis charmok is ezüstök, rájuk van írva az ALE925 és úgy néznek ki, mint az eredeti. Teljesen meg vagyok velük elégedve, senki nem veszi észre rajtuk a különbséget. 5000-ért már biztos nem vennék utánzatot.
2022. dec. 18. 12:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Shein
2023. szept. 7. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!