Hogy allapithatom meg hogy melyik alapozót vásároljam?
Figyelt kérdés
Catrice Hd liquid coverage alapozót néztem ki. De nem tudom hogy ivory beige,light beige vagy sand beige árnyalatot válasszak. Képek alakján nehéz dönteni és az hogy ide kiírtam nem hiszem hogy sokat segítene, főleg ti nem tudtok.
De arra vagyok kíváncsi hogy online tesztelés nélkül léteznek e praktikus megoldásokat a megfelelő alapozó kiválasztásához?
Rég nem használok alapozót, utoljára két éve vettem, nem emlékszem a márkára de az Ivory árnyalatú volt de a minősége nem tetszett és kissé rózsaszín volt meg nem volt természetes hatása.
Köszönöm a válaszokat.
2020. júl. 9. 17:29
1/2 anonim válasza:
Jobb ha elmész és kipróbálod őket!
2/2 anonim válasza:
Vannak teszterek de lehet korona miatt nincs most, amugy üvegen keresztül nézd meg jobban és tedd az arcodhoz nézd meg tükörbe melyik passzol a legjobban, és azt vedd meg gond megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!