Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen szemöldökceruzát vagy...

Milyen szemöldökceruzát vagy hasonlót vásároljak, ami nem jön le olyan könnyen?

Figyelt kérdés
Vagy abból mindegyik olyan, hogy egy felső cserekor is már letörlődik?
2020. szept. 12. 12:02
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Én catrice-t használok és nagyon meg vagyok elégedve.
2020. szept. 12. 12:09
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Én Rimmel szemöldök készletet használok évek óta. Van benne wax, por, 2 oldalú ecset meg egy kis kefe. :)
2020. szept. 12. 12:55
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Maybelline brow satin a legjobb.
2020. szept. 12. 14:05
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Én szemöldökceruzából még nem igen találtam olyat, ami annyira tartós lenne. Akkor inkább már a Catrice vagy Essence szemöldökpor, a ceruzánál többet ér.
2020. szept. 12. 14:06
 5/7 A kérdező kommentje:

Arra gondolok, amikor picit a szemöldök formán igazítok, mondjuk hogy egyenesebbnek tűnjön és az a rész, ahol szinte alig van néhány szemöldök.

Nem tudom érthető-e ahogy fogalmaztam, a ceruzával meg lennék elégedve, de ha már hozzáér valami halványul, vagy nem látszik olyan természetesnek. :D

2020. szept. 12. 14:15
 6/7 anonim ***** válasza:
66%
A Maybelline, amit javasoltam ilyen. Természetes hatás. Egyik fele géles ceruza, másik púder. Tökéletes.
2020. szept. 12. 14:18
 7/7 anonim ***** válasza:
93%

Ha lehet drágább is, akkor én a Chanel Crayon Sourcilst ajánlom, nagyobb mint a legtöbb ceruza, mindennapi használat mellett is több mint egy év volt, mire elfogyott, már újra is vettem. De már áztam is meg úgy hogy ez volt rajtam, hibátlanul megmaradt. Nagyon tartós. Ha tényleg fontos a tartóssága, kérlek ne gagyit vegyél, egyáltalán nem normális még az sem, hogy ha hozzáér valami, akkor halványul. Egy jó minőségűt finoman dörzsölhetsz is, nem fog lejönni vagy elmozdulni.

A másik amit még imádok, az az Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade, azzal már strandon is voltam, elég sokáig bírta. Másfél év alatt még be sem száradt, de még csak a fele fogyott el, ha nem ragaszkodsz a ceruzához, ez olcsóbb kicsit mint a Chanel amit ajánlottam, és tovább is elég.

2020. szept. 12. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!