Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit gondoltok az ilyen orrpier...

Mit gondoltok az ilyen orrpiercingről egy fiatal huszonéves lányon? Nem túl tinis?

Figyelt kérdés

Vékony, pici, egyszerű karika, ilyesmi, mint a képen a lányokon: [link] (remélem működik a link)

Már 17 évesen is eszembe jutott, csak nem mertem megcsináltatni, féltem attól, hogy rosszul fog állni, de beszereztem hasonló mű piercinget hogy kipróbáljam és nem állt rosszul.

2022. nov. 29. 22:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs vele gond
2022. nov. 29. 22:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
18 voltam amikor csináltattam az orrkarikám, még mindig megvan, pedig 25 vagyok (lassan 26) de azóta is imádom :D
2022. nov. 29. 22:36
 3/10 anonim ***** válasza:
2%
nem tinis, hanem simán undorító
2022. nov. 29. 22:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik a szimpla, ha nem lenne baj az orrommal ilyesmit választanék, csak ezüst színben.
2022. nov. 29. 22:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy neked hogy mit gondolunk? Amelyik fiúknak nem tetszik hogy ilyen vagy az nem fog akarni téged, akinek tetszel úgy ahogy vagy az akarni fog.
2022. nov. 30. 06:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
En imadom csajokon, mind1 hany eves
2022. nov. 30. 11:43
 7/10 Metionin ***** válasza:
100%
Miért lenne tinis? Jobb esetben nem azért csináltatja meg az ember meg szopik a gyógyulással, hogy pár év múlva kivegye.
2022. nov. 30. 11:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményeket, persze nem mások befolyásolják a döntésem, csak érdekelt. Mert szerintem egy ilyen szolid, vékony fajta (nekem is inkább ezüst lenne valószínűleg) egyáltalán nem gáz vagy igénytelen vagy nem nőies, csak sokaktól ezt hallom. Ami nagy, fekete, színes, vastag az nekem se tetszik.
2022. nov. 30. 13:46
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is az ilyen vékony fajta teljesen jó és okés.

(#5)

2022. nov. 30. 15:22
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

En tavaly szurtam egy tanarnonek nostrilpiercinget. Es nagyon jol allt neki🥰 Ez nincs korhoz vagy nemhez kotve.Ne torodj azzal masok mit mondanak..Engem a septum miatt szekalnak,mert,hogy disznokarika. Na es akkor mivan?Igaz a kettonek semmi koze egymashoz,de attol mert az a szemely nem birja ki a szurast,attol meg masnak lehet,es nem kell ezert piszkalni. Masok csak a sajat hulyesegeit vetitik ilyenkor az emberre. Engedd el! Ha tetszik csinaltasd meg! 1 eleted van! Ne ugy eld,ahogy masok elvarjak! Ugy eld,ahogy szeretned.❤️

2023. jan. 27. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!