Gáz, ha egy huszonéves nő csak szemceruzát használ és nincs szétvakolva, mint a többi?
A legtöbb nő nem használ sok sminket...
Nem, nem baj, te is tudod.
De már nevetséges ez a versengés, nem leszel attól jobb vagy okosabb, hogy kevés sminket viselsz
Szemcerkát alul-felül szoktam, de csak azt.
Jöhetnek még, am köszi
Attól függ, kire gondolsz(ill ha mégis megbántottalak, akk bocsi, ezer bocsi).
Ara gondolok, hogy olyan Kim Kardashianra átformált nők vannak többségbe nálunk itt vidéken az utcán, mint pl a vastagított szemöldök, műszempilla, füstös szem, alapozó, arckontúr stb.
Itt egy kép is róla: [link]
Na ez nekem a "szétvakolt", hogy erőlködik, hogy természetes legyen az összhatás, mégis valahogy nem az, mert műnős ez a kinézet.
És mégegyszer ezer meg ezer bocsánat, h megbántottam valamelyikőtöket.
Nem gáz, de a szemceruzát is szépen el kell dolgozni, és nem árt aláalapozni kicsit, mert kimondottan igénytelen, mikor elkezd szétfolyni/lekopni.
Azért nem árt kísérletezni más sminktermékekkel sem, tussal, szemhéjpúderrel is ki lehet szépen de természetesen emelni a szemet anélkül, hogy sok lenne. Nem csak két véglet létezik.
A felfogásod a gáz ès gyerekes is.
29 èvesen ėn meg egyáltalán nem sminkelem magam hètköznap, csak alkalmakkor.
Nem. Én natúrsminket teszek fel, nekem ebbe nem illik bele a szemceruza, számomra túl erős.
Általában ha hallom, hogy valaki "csak szemcerkát" használ, ezt látom magam előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!