A kérdésemet azokhoz szegezném, akik már készítettek minikalapot. Miből, hogyan készítettétek? Mármint, csináltatok neki kartonból vagy ilyen műanyag lapból egy alapot és ugy vontátok be valamilyen anyaggal? És milyen anyagal?
Én még kb. 3 éve csináltam conra.
Nem nagyon emlékszem, azt tudom hogy sima rajzlapból csináltam egy kört, benne egy lyukkal.És a lyukat ahogy kivágtam, azt a részt tettem a tetejére, ja meg volt egy másik ilyen hosszabb, az volt a henger, amire ment a lyukból a papír.
És több rétegben megcsináltam. Fekete ilyen selymes anyaggal vontam be, láncokkal, masnikkal díszítettem.
Ha keresgélsz, lehet találsz neten is tutorialt.
Keresgélj lolitás oldalakon (: ott szokott hasonló lenni.Sok sikert!
Köszi, a válaszod. Néztem Youtube-on vidiket, ott az egyik csajszó ilyen szivacslapból vagy miből csinálta.egy másik meg wcpapír tekercs+tesa+cd-ből. és most kiváncsi vagyok... mert szeretnék ilyeneket (is) csinálni.
a Lolis oldalak pedig eddig is eszembejuthattak vna! köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!