Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Oriflame vagy Avon? Melyikre...

Oriflame vagy Avon? Melyikre teszitek a voksot és miért?

Figyelt kérdés
2008. dec. 24. 22:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
83%

100%-ban Oriflame.

Egyrészt, mert tudom, hogy csak természetes, természetvédelmi területről származó növényi alapanyagokból gyártják a termékeket, nem kísérleteznek állatokon. A termékek Svédországból származnak. Nincs a termékekben kőolajszármazék, műanyag, marhafaggyú, enyv, stb, amit az avon nem mondhat el magáról. (független szaktanácsadó kozmetikus és bőrgyógyászok véleménye, nemzetközi szinten) Törődnek a környezetvédelemmel.

Széles a termékkínálat, és nem drágább, mint az avon, nem csak az árat, hanem a kiszerelést is kell nézni! Nameg a minőséget.

Régebben, mielőtt az Oriflame-et megismertem (ennek 10 éve) avonos cuccokat is használtam, de egytől egyik gyulladást okoztak, akár a sampon, a szempillaspirál vagy egy szájfény. Direkt meg szoktam nézegetni az avon katalógusokat is, ha a kezembe kerül egy, és az Oriflame-é sokkal igényesebb, átláthatóbb, mint az avoné. Az avon egy kommersz márka. És ez nem csak az én véleményem! Havonta kb 100 hölgy megfordul a kezem alatt bőrápolási tanácsadáson és arcápoláson és 100-ból 85 panaszkodik az avonra, és nem azért, hogy nekem "udvaroljon", hanem tényleg problémáik voltak a termékekkel. Szóval, akit egy kicsit is érdekel a bőre egészsége rövid és hosszú távon, az az Oriflame-et választja.

2010. jan. 5. 14:14
 22/28 anonim ***** válasza:
80%
én avon termékeket használok teljes mértékben és semi problémám nem volt még vele!
2010. jan. 6. 17:43
 23/28 anonim ***** válasza:
75%
szerintem mind a 2ben vannak jóó cuccok.én mind a 2ből szoktam venni.de háát ki,hogy érzii. :)) nm tudja walaki h esteleg hogy mit kell tennem,hogy járjon nekem is a katalógus?
2010. febr. 21. 16:30
 24/28 anonim ***** válasza:
88%
mind2-t szeretem =))
2010. ápr. 15. 21:53
 25/28 anonim ***** válasza:
88%
én is mind a kettőt szeretem és használom is őket!
2010. máj. 1. 12:03
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Én az Oriflame-t szeretem jobban... szerintem nagyon sokszor jobb a minősége... :)
2010. jún. 27. 20:07
 27/28 anonim ***** válasza:
67%

Kedves Oriflame-es hozzászóló:

természetvédelmi területről származó növényi alapanyagokból gyártják a termékeket,

Nos, az milyen természetvédelmi terület, ahova bemennek szép aratógépekkel és learatják a kedves növényeket?

Nem értem miért kell ennyire lejáratni az avont, sztem nem érdemli meg, tök korrekt. Ugyanúgy nem végez állatkísérleteket, újrahasznosított papírból vannak a katalógusok, stb. Ezen kívül egy rendkívül nagy múlttal rendelkező kozmetikai vállalat. Idén 125 éves. Egyébként az Oriflame katalógusban az tényleg jobban tetszik, hogy kicsit keményebb a borítója, meg fényesebb. Bár a termékek csomagolása olyan régimódi, az avonos modernebb. És tényleg, egyszer én is akartam rendelni Oriflame-et csak nem volt kitől...

2011. jan. 5. 19:30
 28/28 anonim ***** válasza:
67%
Egyik se:). Ha lenne ~100%-ban magyar és természetes anyagokat tartalmazó termék (elérhető áron), akkor persze az lenne a nyerő.
2012. dec. 6. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!