Oriflame vagy Avon? Melyikre teszitek a voksot és miért?
100%-ban Oriflame.
Egyrészt, mert tudom, hogy csak természetes, természetvédelmi területről származó növényi alapanyagokból gyártják a termékeket, nem kísérleteznek állatokon. A termékek Svédországból származnak. Nincs a termékekben kőolajszármazék, műanyag, marhafaggyú, enyv, stb, amit az avon nem mondhat el magáról. (független szaktanácsadó kozmetikus és bőrgyógyászok véleménye, nemzetközi szinten) Törődnek a környezetvédelemmel.
Széles a termékkínálat, és nem drágább, mint az avon, nem csak az árat, hanem a kiszerelést is kell nézni! Nameg a minőséget.
Régebben, mielőtt az Oriflame-et megismertem (ennek 10 éve) avonos cuccokat is használtam, de egytől egyik gyulladást okoztak, akár a sampon, a szempillaspirál vagy egy szájfény. Direkt meg szoktam nézegetni az avon katalógusokat is, ha a kezembe kerül egy, és az Oriflame-é sokkal igényesebb, átláthatóbb, mint az avoné. Az avon egy kommersz márka. És ez nem csak az én véleményem! Havonta kb 100 hölgy megfordul a kezem alatt bőrápolási tanácsadáson és arcápoláson és 100-ból 85 panaszkodik az avonra, és nem azért, hogy nekem "udvaroljon", hanem tényleg problémáik voltak a termékekkel. Szóval, akit egy kicsit is érdekel a bőre egészsége rövid és hosszú távon, az az Oriflame-et választja.
Kedves Oriflame-es hozzászóló:
természetvédelmi területről származó növényi alapanyagokból gyártják a termékeket,
Nos, az milyen természetvédelmi terület, ahova bemennek szép aratógépekkel és learatják a kedves növényeket?
Nem értem miért kell ennyire lejáratni az avont, sztem nem érdemli meg, tök korrekt. Ugyanúgy nem végez állatkísérleteket, újrahasznosított papírból vannak a katalógusok, stb. Ezen kívül egy rendkívül nagy múlttal rendelkező kozmetikai vállalat. Idén 125 éves. Egyébként az Oriflame katalógusban az tényleg jobban tetszik, hogy kicsit keményebb a borítója, meg fényesebb. Bár a termékek csomagolása olyan régimódi, az avonos modernebb. És tényleg, egyszer én is akartam rendelni Oriflame-et csak nem volt kitől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!