Oriflame vagy Avon? Melyikre teszitek a voksot és miért?
Figyelt kérdés
2008. dec. 24. 22:13
11/28 anonim válasza:
Sziasztok én avonozok! avon termékeket használok nagyon megvagyok elégedve vele! pattanásos a bőrőm artiszitót használok 3nap alatt hejrerakta az arcomat és már nem jönnke ki rajtam pattik csak ha mensi elöttö vagyok! és nem igaz hogy minimum 30ezres megendelsét kel leladni 10ezer elég és nincs postaköltség!!! és nekem álandó 3vevőm van és simán összehozom a 10ezret és nmembeszélk rá senkit semmire
12/28 anonim válasza:
Sajnos amikor akartam sem tudtam mindig rendelni az oriflame-től, mert alig akad tanácsadójuk, akitől rendelhetnék, szóval inkább az avon, ami elérhető. Árban is kedvezőbbnek tartom és a minőségével is meg vagyok elégedve.
13/28 anonim válasza:
Én használom mindkettőt, krémeknél jobbak az Oriflame termékei. Sampon nekem csak az avonos vált be.
Egyébként nem tudom, hogy honnan vettétek hogy min. 30 000 ft-ért kell leadni rendelést......
Én 3 éve avonozok és nincs ilyen. -25 000 ft rendelés alatt is ad 15 % kedvezményt. 25 000 ft felett meg 25 %-ot...... Most épp 3000 ft rendelés felett ingyen kihozzák, míg Oriflame-nél van elég borsos adminisztrációs költség és házhozsz- díj.........
14/28 anonim válasza:
Én Avon tanácsadónő vagyok nem tudom honnan szedtétek ezt a 30ezres kötelező megrendeslét...
Én régebben is szerettem az Avont csomó cuccom van semmi bajom nincs velük:D
15/28 anonim válasza:
Szerintem avon.Én mindkét helyen dolgoztam.És sok rossz termék van az oriflame-nél sokan panaszkodtak mint vevők hogy kiütések lettek rajtuk azért mentem át az avon-hoz.
16/28 anonim válasza:
Én az Oriflame-re adom a voksomat,nekem az jobban bevált sokkal tartósabb.És a minősége is sokkal jobb.Az avonos szemceruza nekem nagyon nem vált be ,mert begyulladt tőle a szemem, szempillaspirálja darabos és nagyon rossz a minősége.Az oriflamével megvagyok elégedve a krémjei nagyon beváltak,és a smink része is nagyon jó,nekem speciel csak az van ,mert ami volt avonos azt mind tovább ajándékoztam.
17/28 anonim válasza:
Én is az Oriflame-re voksolok! Én már néhány éve csinálom és szuper termékei vannak. A vevőim is nagyon meg vannak elégedve... Avonos cuccaim is voltak, nem mind vált be... De lehet, hogy ez egyénfüggő. Én az Oriflame-nél jól érzem magam, mint szépségtanácsadó, mert iszonyatosan megbízható és még egy kis keresetet is ad.
18/28 anonim válasza:
oriflame. sokkal minőségibb és csak természetes alapanyagúak a termékek és nem vegyszeresek, mint az avonnál.
19/28 anonim válasza:
19 éves vagyok,lassan 4 éve oriflamezek.Először magáncélra kezdtem el,majd egyre több ismerősöm rendelgetett belőle.Én nagyon szeretem a termékeit,minőségi termékek megvagyok vele elégedve.Használtam már Avont is,pl nagy kedvencem a Lagoon tusfürdő.A parfümükre viszont elég sok a kritika,pl foltot hagy stb..Oriflamemmel annyi a gond,hogy inkább idősebb embereknek való cuccok vannak benne,és az árak is azokhoz igazodnak.Szerencsére mára már nagyon sokat fejlődött és ''megfiatalodott'',mindenki megtalálja benne a szivéhez szóló illatot stb.Szóval oriflame!!
20/28 anonim válasza:
Én próbáltam mindkettőt és az Avon választottam. Azóta tanácsadónő lettem, és nekem senki ne mondja, hogy kötelező 30.000 Ft. értékben rendelni! Csak pár vevőm van, így nem értem el egyik kampányban sem a harmincat, mégis tudtam rendelni és még árengedményt is kaptam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!